Udvidet søgning

MSP® Foundation & Practitioner - Managing Successful Programmes

Programledelse, MSP®, er et vigtigt og uundværligt redskab, når virksomheder skal indfri større strategiske målsætninger. Ændringstiltag og større opgaver kan ofte ikke afgrænses til et enkelt projekt, men vil bestå af flere projekter med indbyrdes sammenhæng, som med fordel kan organiseres i et program. MSP®-metoden giver dig mulighed for at styre virksomhedens forandringer gennem en række koordinerede og integrerede projekter.

Kurset henvender sig til

Kurset er for dig, der ønsker et indgående kendskab til MSP-metoden og enten som individ eller organisation, ønsker du en kontrolleret tilgang til programledelse og programhåndtering. Du er involveret i programmer som f.eks. programleder eller projektchef.

Forudsætninger

Kurset har fokus på forståelse for procesorienteret programledelse med MSP-metoden og du bør have nogen erfaring med projekt- og programarbejde.


Kursusindhold

MSP® definerer et program som en midlertidig og fleksibel organisation skabt til at koordinere, lede og overvåge implementeringen af et sæt af relaterede projekter og aktiviteter for at levere et udbytte og fordele der er tilknyttet til virksomhedens strategiske målsætning. Det er forventeligt programmets livscyklus er over en længere årrække.

Best Practice i Programledelse
 
Metoden er udviklet gennem opsummering af mange års praktiske erfaringer fra førende programledere i hele verden. Dette betyder at metoden ikke kun afspejler Best Practice, den er umiddelbart anvendelig i det praktiske arbejde, idet den er testet ?in real life? af erfarne og rutinerede programledere. MSP® indeholder en række værktøjer til at sikre programmets lønsomhed, værdirealisering og ensretning af programmet i relation til virksomhedensstrategiske mål.

Et Program vs. et Project
 
Et projekt defineres som en temporær organisation, med en meget kortere livscyklus, med det klart definerede formål, at levere et antal produktleverancer, for at gennemføre en Business Case, som kan eller ikke kan være del af et programs portefølje af projekter. Programledelse erstatter ikke nødvendigheden af kompetent projektledelse eller -styring. Programmer må nødvendigvis være understøttet af projekter der er effektivt
kontrolleret, ledet og styret som en portefølje for at sikre værdirealiseringen.

  MSP® is a registered trade mark of the Cabinet Office

Gå til Oversigt over Projektledelseskurser

Kursusdato

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 22.500,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kurset udbydes af IDG som kursusfacilitator for en ATO

Tilmeldingen er bindende.

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på
77 300 300
eller mail på
idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer

Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Hørkær 18, 2730 Herlev - Tlf: 77 300 300 - Email: idgkurser@idg.dk - CVR: 65970414
IDG Kurser - Copyright © 2014 - Computerworld A/S - IDG.dk