10262A Developing Windows Applications with Microsoft Visual Studio 2010

Udvid kompetencerne fra simpel anvendelse af Windows Forms til udviklingen af brugervenlige applikationer med understøttelse af Windows Presentation Foundation(WPF)


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset er rettet imod udviklere af Windows Client applikationer, der har erfaring med Visual Studio 2008 og Windows Forms, der skal arbejde med Visual Studio .Net 2010, samt .Net Framework 4.0 og ønsker at lære om anvendelsen af WPF.

Forudsætninger

Kurset kræver en praktisk arbejdserfaring med udvikling af Windows Client applikationer. En fuld liste over de krav der stilles kan findes på http://www.microsoft.com/ (...)


Kursusindhold

Kurset er opbygget, efter Microsofts guidelines, med moduler der giver både teoretisk og praktisk erfaring med de behandlede emner. Her følger en kort opsummering af, hvad du lærer på de enkelte moduler.

Module 1: Windows Client Application Design
Vi starter med at opbygge en forståelse for hvordan designet af en applikation bliver påvirket af ting som designkrav, specifikationer og forretningsmål. Vi ser også på hvornår det er bedst at anvende henholdsvis Windows Forms og Windows Presentation Foundation(WPF), samt muligheden for samarbejde mellem de to.

Module 2: Introduction to Visual Studio 2010 and WPF Version 4
Bliv introduceret til de nye muligheder i Visual Studio 2010, samt WPF 4 og få en guidet tur igennem Visual Studio 2010 og XAML Editor.

Module 3: Designing and Developing a User Interface
Lær at udvikle en brugerflade, der optræder som brugerne forventer. Vi gennemgår blandt andet Page Layout, anvendelse af indholdsstyring, item controls og deling af ressourcer i et vindue.

Module 4: Taking Control of the User Interface
Find ud af hvordan du kan sikre en ensartet brugerflade med Styles, hvordan du kan anvende Templates til at ændre udseendet på controller, samt hvordan du håndterer events og commands.

Module 5: Testing, Unit Testing, and Debugging
Få viden om hvordan du kan opbygge gode vaner, til test af applikationer, samt hvordan du kan fjerne bugs med WPF Visualizer og PresentationTraceSources.

Module 6: Simple Data Binding and Validation
Lær best practice i forbindelse med oprettelse og implementering af simpel databinding. Derudover lærer du hvordan du konverterer og validerer data, samt hvordan du anvender LINQ til at oprette forbindelse med en datakilde.

Module 7: Data Binding to Collections
Find ud af hvordan du kan anvende mere avanceret databinding på Collections baseret på ListView, GridView, DataGrid og andre Collection klasser. Samtidig lærer du at anvende Collection Views til at sortere og filtrere Collections.

Module 8: Enhancing UI Responsiveness
Få tips til hvordan du kan anvende teknik som asynkrone processer og parallelisering til at gøre brugerfladen hurtigere.

Module 9: Integrating Localization and User Assistance Features
Lær om hvordan du kan sikre at dine brugere får den optimale oplevelse med en brugerflade på deres eget sprog og brugbare hjælpefunktioner.

Module 10: WPF 2D Graphics, Multimedia, and Printing
Du får en basal introduktion til hvordan du kan anvende grafik, billeder, multimedier og dokumenter i WPF.

Module 11: Control Customization
Find ud af hvordan du kan tilpasse de muligheder dine brugere har for at interagere med din applikation, herunder hvordan WPF kan integreres i en applikation bygget op med Windows Forms.

Module 12: Attached Properties and Behaviors in WPF
Få applikationen til at reagere på bestemte handlinger eller application events. Du lærer også at implementere Drag-and-Drop operations og Expression Blend behaviors.

Module 13: Animations in WPF
Lær om anvendelsen af animationer i WPF. Vi gennemgår også hvornår det er fornuftigt at anvende animationer og ruted events i dine applikationer.

Module 14: Application State, Settings, and Lifecycle
Find ud af hvordan du kan oprette og anvende settings, samt hvordan du kan administrere disse settings igennem programmets levetid.

Module 15: Configure and Deploy Windows Client Applications
Vi slutter af med et blik på de forskellige muligheder, for distribution, der gives i Visual Studio 2010.

Den fulde kursusbeskrivelse kan ses på http://www.microsoft.com/learning/en/us/course.aspx?id=10262a

 

Gå til oversigt over kurser i it udvikling


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 18.750,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kurset udbydes af IDG som kursusfacilitator for en Microsoft Gold Certified Partner
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og tricks med Excel

Gratis gå-hjem-arrangement med Excel.
Var du med sidste år, da vi gennemgik tips og tricks i Excel, så snyd ikke dig selv for at komme denne gang. Det er nemlig ikke de samme tricks, og var du der ikke sidste år, gør det ikke noget, du kan sagtens være med, men det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du kender lidt til Excel i forvejen.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414