Adobe Flash CS4-CS6 Grundlæggende

Lær at skabe bannere, animationer, simple film, simple spil og hjemmesider i Flash på dette grundlæggende kursus i Adobe Flash CS4-CS5 Grundlæggende


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lave simpelt kreativt indhold ved anvendelse af Flash teknologien.

Forudsætninger

Det forventes at du har et grundlæggende kendskab til Internettet og web udvikling.


Kursusindhold

På kurset opnår du det højeste udbytte gennem en vekslen mellem teori, uddybende spørgsmål og praktiske øvelser. Til understøttelse af disse øvelser får du udleveret et opgavesæt samt en godkendt bog.


Introduktion til Flash CS4/CS6
Vi starter kurset med at gennemgå og tilpasse programmet Adobe Flash CS6, så brugerfladen er optimal for vores brug, herefter tager vi en snak om Flash formatet og dets muligheder.

Projektet i Flash
Få et indblik i nogle af de metaforer der ligger bag den måde Adobe Flash CS6 skal anvendes. Vi gennemgår også hvordan du importerer de mest almindelige elementer, såsom billeder.

Flash CS4/CS6 som tegneprogram
Ved at anvende de indbyggede værktøjer opretter, tilpasser og håndterer figurer, tegninger og tekster vi opretter i programmet.  

Flash CS4/CS5 som filmværktøj
Lær at anvende tidslinjen til at lave dine egne animationsfilm, med både selvskabt og importeret indhold. 

Interaktive animationer i Flash
På dette modul gennemgår vi de elementer der skal til for at du kan lave Flash bannere og menuer til brug på nettet, blandt andet hvordan du laver knapper og hyperlinks.

Introduktion til ActionScript
Vi afslutter med et hurtigt kig på programmeringssproget ActionScript, der kan anvendes til at tilføje yderligere muligheder for interaktivitet i dine Flash filer. Efter denne del vil du kunne oprette simple interaktive historier og spil.


 
For at fastholde og udvikle din kompetence anbefaler vi, at du anvender kursusmaterialet som et effektivt opslagsværk efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.

 

Gå til Oversigten over Adobe Kurser


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414