Certified Ethical Hacker v9 - Hack dine systemer før andre gør det

For at være to skridt foran en hacker, er du nødt til at tænke som en - og det er
præcis, hvad du vil lære på dette kursus.Kurset henvender sig til

Forudsætninger


Kursusindhold

Definitionen på en Ethical Hacker er meget lig en Penetration Tester. En Ethical Hacker er en person, som virksomheden kan have tillid til, når han foretager forsøg på at trænge ind på et
netværk og/eller it-systemer ved hjælp af de samme metoder og teknikker, som en hacker benytter sig af. Kurset vil føre dig ind i et hands-on-miljø, hvor du vil blive vist, hvordan man hacker etisk
korrekt. Du vil blive udsat for en helt anden måde, at opnå optimal Information Security Posture i din organisation - ved at hacke den!

Du vil scanne, teste, hacke og sikre dine egne systemer præventivt, så du opdager "huller" i dit miljø, som du ellers ikke kendte til eller for at ruste dig imod angreb. Formålet med kurset er, at hjælpe dig til at mestre Ethical Hacking metoder, der kan bruges i en penetration-test eller i en Ethical Hacking situation.

BOOTCAMP
Efterfølgende får du mulighed for at genopfriske din viden sammen med vores instruktør på en 3 timers Bootcamp, inden du tager din eksamen. Du får mulighed for at stille spørgsmål og få helt styr på alle afkroge af materialet, så du efter frokost er klar til at sætte dig til tasterne, og sidst på eftermiddagen sandsynligvis kan kalde dig Certified Ethical Hacker!

Kursusdato


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414