Acrobat 9 Professional Grundlæggende

Udnyt mulighederne i PDF formatet. På dette kursus lærer du ikke alene at forberede til tryk, men også hvordan du kan oprette interaktive præsentationer i Adobe Acrobat.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der i det daglige arbejde, har brug for at konvertere filer om til PDF-format og bearbejde PDF-dokumenter

Forudsætninger

Der er ingen krav om forudgående kendskab til Adobe Acrobat, men det forventes at du ved hvordan man anvender en Windows PC.


Kursusindhold

Kurset er opbygget med skift mellem teori, uddybende spørgsmål og praktiske øvelser. Kurset er opbygget i de syv moduler, der kan ses herunder.

Hvad er PDF?
Vi starter med en introduktion til filformatet PDF, der anvendes i Adobe Acrobat, samt gennemgår hvordan du opretter en PDF til henholdsvis tryk og digital brug.

Adobe Reader og Acrobat
Lær om det program der typisk anvendes til at læse PDF filer, Adobe Reader, samt om det program du skal anvende til at oprette dine publikationer, Adobe Acrobat. Du lærer også hvordan du tilpasser menuer og værktøjslinjer i sidstnævnte.

Opret PDF filer
Find ud af hvordan du kan skabe PDF publikationer ved at sammensætte flere PDF filer eller importere dokumenter fra andre programmer, herunder dokumenter fra Word og præsentationer fra PowerPoint. Du lærer også hvordan du kan sikre dine filer mod blandt andet redigering.

Redigering af PDF filer
Anvend Adobe Acrobat til at redigere i dine PDF filer. Vi gennemgår hvordan du kan indsætte, slette og justere sider, tekst og objekter.

Digitale PDF Præsentationer
Lær om hvordan du kan oprette hyperlinks, bogmærker og skærmpræsentationer, der kan gøre din publikation eller præsentation mere interaktiv.

Korrekturfunktionen i Acrobat Professional
Find ud af hvordan du kan anvende de korrekturværktøjer der er indbygget i Adobe Acrobat Professional.

Multimedieindhold i PDF filen
Vi slutter af med et fokus på indsættelsen af dynamisk indhold, såsom flashbannere og video, samt hvordan du tilpasser brugerens muligheder for at styre afviklingen.

Efter kurset vil kursusmaterialet fungere som et udmærket opslagsværk. Skulle dette ikke række er du velkommen til at kontakte kursets instruktør.

Gå til Oversigten over Adobe KurserHørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414