InfoPath kursus Udvidet

Anvend InfoPath til at skabe og vedligeholde Sharepoint liste formularer og Workflows på dette kursus. Vi forudsætter at du har erfaring i SharePoint og InfoPath svarende til vores grundlæggende kurser.Kurset henvender sig til

Kurset er et udvidet kursus i InfoPath 2010-2013, som primært henvender sig til dig, det skal anvende eller anvender InfoPath 2010-2013 i et SharePoint 2010 miljø.

Forudsætninger

Kurset er et udvidet kursus i InfoPath, som primært henvender sig til dig, der skal anvende eller anvender InfoPath i et SharePoint 2010 miljø.


Kursusindhold

Kursus indhold:

InfoPath formularer til xml data gemt i SharePoint 2010 kan oprettes til at vises i InfoPath eller som web formular.

 • Udgive InfoPath formular til SharePoint 2010 bibliotek
 • Oprette InfoPath Web kombatible formularer
 • InfoPath Web formular begrænsninger

Introduktion til Workflows
I SharePoint er det muligt at oprette processtyring med Workflows oprettet med SharePoint Designer 2010, som anvender og evt. redigerer data fra InfoPath formularen.

 • Oprette et simpelt WorkFlow
 • Oprette mere avancerede WorkFlows som redigere data fra InfoPath formularen

InfoPath 2010 formularer til SharePoint 2010 Lister
Som noget helt nyt, er det muligt at redigere listeformularer til SharePoint 2010 med InfoPath 2010. Hermed får brugere en mulighed for at anvende hele viften af InfoPath 2010 funktioner til at sikre en optimal datafangst, med brug af f.eks. datavalidering.

 • InfoPath 2010 formular som SharePoint 2010 liste formular

Regler
På grundkursus blev du introduceret til regler, her går vi mere i detaljer med de regler vi kan oprette og benytte til at styre InfoPath formularen med.

 • Regler ved formular start
 • Regler som styring af visninger
 • Regler som styring af felt beskyttelse

Brug af Roller
Når en formular åbnes, er det muligt at hente en defineret rolle, ud fra brugerens login. Denne rolle kan så benyttes i regler til at styre tilladelser og indtastninger

 • Oprettelse af roller
 • Anvendelse af roller i regler

Kursusmateriale

På kurset opnår du det højeste udbytte gennem en vekslen mellem teori, uddybende spørgsmål og praktiske øvelser. Til understøttelse af disse øvelser får du udleveret et gennemarbejdet kursusmateriale udviklet specielt til dette kursus.

For at fastholde og udvikle din kompetence inden for InfoPath anbefaler vi, at du anvender kursusmaterialet som et effektivt opslagsværk efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.900,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage
Bemærk: Kurset udbydes af IDG som kursusfacilitator for en Microsoft Gold Certified Partner
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Vi gentager succes'en og afholder endnu et inspirationsseminar med Tips og Tricks med Excel den 10. december kl. 14.

Seminaret bliver en tro kopi af det, vi afholdt i oktober. Blev du nødt til at melde afbud, var du en af de mange på venteliste eller er du bare interesseret i Excel, så er der nu mulighed for at høre brugbare guldkorn fra vores underviser Ernst Lohse. Tilmeld dig via linket og få en udbytterig eftermiddag med fornyet viden om Excel.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414