Udvidet søgning

Lær at anvende WordPress

Kom godt i gang med WordPress. På dette kursus lærer du hvordan du let kan opsætte en hjemmeside, eller blog, med udgangspunkt i WordPress og nogle af de mange udvidelser til dette CMS.

Kurset henvender sig til

Dette kursus er for dig der ønsker at lave en professionelt udseende hjemmeside, eller blog, men er usikker på hvordan du kommer i gang. Kurset er ikke for dig der ønsker at lære hvordan du arbejder med koden.

Forudsætninger

Da kurset gennemgår installation, opsætning og administration trin for trin kan alle der forstår at bruge en computer på internettet deltage.


Kursusindhold

I løbet af dette kursus vil du prøve at oprette din egen WordPress blog, på WordPress.com, samt lære hvordan du kan tilpasse designet med temaer og udvide funktionaliteten med Plugins. Vi gennemgår også hvordan din WordPress.com side kan overføres til din egen server.

Opsætning af WordPress
Vi ser på forskellene mellem at oprette en WordPress side på WordPress.com og på at installere programmet på en selvvalgt server, samt på hvad det koster at selv have en serverplads. Derefter gennemgår vi installationsprocessen for de to muligheder.

Oprettelse af indhold
Find ud af hvordan du kan anvende WordPress, som henholdsvis blog og Content Management System(CMS), samt forskellen på en post(indlæg) og en page(side). Du lærer også hvordan du kan anvende billeder, lyd og video.

Tilpasning af udseende
Lær at anvende et af over hundrede Themes(visuelle pakker), der findes til WordPress, samt oprette egne menuer. Vi ser også på hvordan du organiserer din hjemmeside med kategorier og tags.

Tilføjelse af mere funktionalitet
Med Plugins kan du, uden de store problemer, optimere og tilpasse din WordPress installation til dit behov. Du bliver vejledt til hvor du kan finde dem og deres installationsvejledning.

Brug af kommentarer
Lær hvordan du kan styre dine besøgendes muligheder, for at kommentere dit indhold, samt hvordan du kan bruge kommentarer positivt.

Søgemaskineoptimering
Få simple tricks til hvordan du kan gøre det lettere, for søgemaskinerne og deres mange brugere, at finde dit indhold.


Efter kurset vil du være i stand til at oprette, lave indhold, anvende Themes og Plugins, samt administrere din egen WordPress side.
Kursusdato

Hørkær 18, 2730 Herlev - Tlf: 77 300 300 - Email: idgkurser@idg.dk - CVR: 65970414
IDG Kurser - Copyright © 2014 - Computerworld A/S - IDG.dk