It teamledelse - Uddannelse for dig der er mellemleder og arbejder med it

På dette kursus vil du, som IT Teamleder, få ledelsesmetoder til at lede IT medarbejdere, der ofte er videnstunge og specialister.

Du vil være blive trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i værdibaseret ledelse og kommunikation, der er tilrettet netop hverdagen, hvor du er leder af et IT team, der skal levere både målbar og service orienterede ydelser indenfor IT områder internt i din egen organisation og/eller eksternt til kunder.

Både under og lige efter kurset, vil du få opgaver, hvor du tager udgangspunkt i din dagligdag med netop dine opgaver, der vil sikre, du får det optimale udbytte af kurset til ledelse af medlemmerne i dit IT team.Kurset henvender sig til

IT teamledere der har brug for effektive og enkle metoder og værktøjer til ledelse, motivering og coaching af IT fagspecialister, service- og supportteams, udviklingsteams, forretningsorienterede IT medarbejdere etc.

Forudsætninger

Du er teamleder indenfor IT services. (Hotline, service/support, udvikling, projektteams etc.)


Kursusindhold

  • Værdibaseret ledelse i dit IT team
  • Den autentiske, troværdige leder
  • Ledelse er kommunikation
  • Din personlige gennemslags- og handlekraft
  • Gruppedynamik, relationer og samarbejde
  • Motivation af IT specialister
  • Coachingteknikker
  • Ledelse når det bliver svært
  • Stress håndtering i en hektisk hverdag som IT medarbejder
  • Personlig handlingsplan som IT teamleder

Kurset er tilrettelagt med vekselvirkning mellem teori og opgaver og med elementer af coaching. Dette sikrer at det lærte direkte kan bruges efter kurset i det daglige arbejde som IT teamleder. Og gennemføres med elementer af coaching fra uddannelseslederne, så der opnås den højeste effekt og værdi.

Kursets varighed er 4 dage afholdt som 2 x 2 dage. Pris kr. 24.600,- pr deltager.  

Underviseren

Vores uddannelsesleder på denne uddannelse Kristine Koed, har et indgående kendskab til organisationer inden for IT. Hun kender de tendenser, der præger en dynamisk og kompleks arbejdsdag, hvor der kræves et højt fagligt niveau indenfor IT, forretningsforståelse og ledelse. Hun har mange års erfaring med ledelse og undervisning af ledere og medarbejdere hos videnstunge IT virksomheder og IT afdelinger, og har pulsen på de udfordringer ledere af IT afdelinger står overfor nu og i fremtiden. Kristine Koed er certificeret i flere internationalt anerkendte ledelsesmetoder, som situationsbaseret ledelse, værdibaseret ledelse, forandringsledelse, kommunikation, coaching som ledelsesværktøj, projektledelse og hun er Lean Six Sigma Black Belt

Kirstine Koed er specialist på leder- og forretningsuddannelser og effektivisering og forandringsprocesser i IT afdelinger og organisationer. Denne specialist viden er opnået ved gennem 20 år at have bistået med udvikling, effektivisering af organisationer indenfor IT. Hun forstår it fagsproget, trends, kulturen, værdien af it i forretningen og har erfaringen. Hun kan lære kommunikations- lederteknikker fra sig, der giver resultater blandt it medarbejdere.
Kristine Koed er endvidere en rutineret topleder og forretningscoach med internationale uddannelser,  der understøtter dette og har yderst tilfredse klienter gennem mere end 14 år.
 

Vil du niveauet videre så har vi en CIO -IT manager uddannelse som du kan finde her

 

Se en oversigt over alle vores kurser i ledelse på www.idgkurser.dk/side/kurser-ledelse


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 24.600,- (ex. moms)
Varighed: 4 dage
Bemærk: Kursets varighed er 4 dage afholdt som 2 x 2 dage.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Vi gentager succes'en og afholder endnu et inspirationsseminar med Tips og Tricks med Excel den 10. december kl. 14.

Seminaret bliver en tro kopi af det, vi afholdt i oktober. Blev du nødt til at melde afbud, var du en af de mange på venteliste eller er du bare interesseret i Excel, så er der nu mulighed for at høre brugbare guldkorn fra vores underviser Ernst Lohse. Tilmeld dig via linket og få en udbytterig eftermiddag med fornyet viden om Excel.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414