It-management - kursus til dig der er leder af et it-team - Opbygning, motivation og målstyring af it-teams

På dette kursus vil du, som it teamleder, få ledelsesmetoder til at lede teams af it medarbejdere, der er sammensatte af forskellige personligheder og samtidig kan være videnstunge og specialister.
Som it teamleder er du ofte også mellemleder, en af de mest vanskelige lederpositioner at befinde sig på, da der er mange interessenter at tage hensyn til, samtidig med en hektisk arbejdsdag.

Du vil blive trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i værdibaseret ledelse og kommunikation, der er tilrettet netop hverdagen, hvor du er leder af et it-team, der skal levere både målbar og service orienterede ydelser indenfor it-områder internt i din egen organisation og/eller eksternt til kunder.

Både inden og under kurset, får du opgaver, hvor du tager udgangspunkt i din dagligdag med netop dine opgaver, der vil sikre, du får det optimale udbytte af kurset til ledelse af medlemmerne i dit IT team.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

It teamledere der har brug for effektive, enkle metoder og værktøjer til at udvikle sig personligt som leder og indenfor praktisk ledelse, motivation og coaching af it-teams. fagspecialister, service-/supportmedarbejdere, udviklings teams, drift teams, it-konsulent teams, forretningsorienterede it-medarbejdere etc.

Forudsætninger

Du er leder indenfor it services. (Helpdisks, service/support, sw udvikling, projektteams, implementering, it sikkerhed m.fl.)


Kursusindhold

  • Værdibaseret ledelse i dit IT team
  • Den autentiske, troværdige leder
  • Din personlige kommunikation, gennemslags- og handlekraft til dit it team og til din chef
  • Lær at genkende persontyper i dit team og hermed forbedre dialog og ansvarstagen
  • IT teamledelse er kommunikation ? herunder forandring
  • Teamroller, gruppedynamik, relationer,værdier og samarbejde i et it team
  • Opbygning og opfølgning af målstyring (performance)
  • Håndtering af ueninghed og konflikter
  • Motivation af forskellige personligheder med forskellige behov i it team
  • Coachingteknikker
  • Ledelse når det bliver svært og vanskelige samtaler
  • Stress håndtering i en hektisk hverdag som IT medarbejder
  • Personlig handlingsplan som IT teamleder

 

Kurset er tilrettelagt med vekselvirkning mellem teori og opgaver og med elementer af coaching. Dette sikrer at det lærte direkte kan bruges efter kurset i det daglige arbejde som IT teamleder. Og gennemføres med elementer af coaching fra uddannelseslederne, så der opnås den højeste effekt og værdi.

Der vil være enkelte hjemmeopgaver mellem kursusdagene.

Kursets varighed er 4 dage afholdt som 2 x 2 dage. Pris kr. 24.600,- pr deltager.  

Underviseren

Vores uddannelsesleder på denne uddannelse Kristine Koed, har et indgående kendskab til organisationer inden for IT. Hun kender de tendenser, der præger en dynamisk og kompleks arbejdsdag, hvor der kræves et højt fagligt niveau indenfor IT, forretningsforståelse og ledelse. Hun har mange års erfaring med ledelse og undervisning af ledere og medarbejdere hos videnstunge IT virksomheder og IT afdelinger, og har pulsen på de udfordringer ledere af IT afdelinger står overfor nu og i fremtiden. Kristine Koed er certificeret i flere internationalt anerkendte ledelsesmetoder, som situationsbaseret ledelse, værdibaseret ledelse, forandringsledelse, kommunikation, coaching som ledelsesværktøj, projektledelse og hun er Lean Six Sigma Black Belt

Kirstine Koed er specialist på leder- og forretningsuddannelser og effektivisering og forandringsprocesser i IT afdelinger og organisationer. Denne specialist viden er opnået ved gennem 20 år at have bistået med udvikling, effektivisering af organisationer indenfor IT. Hun forstår it fagsproget, trends, kulturen, værdien af it i forretningen og har erfaringen. Hun kan lære kommunikations- lederteknikker fra sig, der giver resultater blandt it medarbejdere.

Kristine Koed er endvidere en rutineret topleder og forretningscoach med internationale uddannelser,  der understøtter dette og har yderst tilfredse klienter gennem mere end 14 år.

Vil du niveauet videre så har vi en CIO -IT Leder uddannelse som du kan finde her

Se en oversigt over alle vores kurser i ledelse på www.idgkurser.dk/side/kurser-ledelse

Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414