Adobe Dreamweaver CS4-CS5 Grundlæggende

Lær at oprette hjemmesider med Adobe Dreamweaver. På dette kursus lærer du at oprette hjemmesider og får en introduktion til hvordan du anvender struktur og CSS.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der skal bruge Dreamweaver, i det daglige, til at opbygge og vedligeholde en webside.

Forudsætninger

Deltagere skal have basal kendskab til brug af en Windows PC, samt basal viden om internettet.


Kursusindhold

Kurset veksler mellem undervisning, spørgsmål og praktiske øvelser, hvilket vi mener giver den bedste læring. Har du allerede en ide til en hjemmeside er det en fordel.

Introduktion til Dreamweaver
Vi starter kurset med at du får et overblik over hvordan programmet Dreamveawer er opbygget, samt hvordan du kan tilpasse programmet, så du let kan finde de funktioner du ønsker at anvende. Du får også en hurtig introduktion til HyperTekst Markup Language(HTML). 

Projektet
Med udgangspunkt i din ide til en hjemmeside starter vi en fase med planlægning, design og strukturering af webstedet. Vi ser også på hvordan siden kan oprettes og udgives.

Tekstformatering i Dreamweaver
En anderledes teksttype kan anvendes til at få din hjemmeside til at skille sig ud, men det kan også betyde at dit websted ser anderledes ud på nogle computere. Vi ser nærmere på de standarder der omhandler tekst på nettet.

Hyperlinks i Dreamweaver
Med links kan du binde siderne på dit websted sammen, lette dine besøgendes adgang til informationer på andre hjemmesider, samt i filer og gøre det lettere for dem at kontakte dig. Du lærer også at navngive dine links.

Brug af tabeller med Dreamweaver
Tabeller gør det muligt at strukturere placeringen af forskelligt indhold på din hjemmeside. De giver dog også muligheden for at placere tingene uhensigtsmæssigt for visse skærmstørrelser. Vi gennemgår fordele og ulemper ved at anvende tabeller.

Billeder i Dreamweaver
Lær hvordan du kan bruge billeder i designet på din hjemmeside. Vi ser nærmere på indsættelse, skalering, formater og de forskellige måder hvorpå billeder kan gøres til links og interaktive knapper.

Introduktion til Style Sheets (CSS)
Med Cascading Style Sheets kan du slippe for at gentage de stykker kode der bestemmer designet på dine sider, ved blot at referere til den CSS fil der indeholder koden. Dette giver også muligheden for at ændre designet på hele siden ved blot at ændre CSS filerne. Vi opretter en CSS fil der kan hjælpe dig med formatering af tekst og sider, samt lave links med roolover effekt.


For at fastholde og udvikle din Dreamweaver kompetence anbefaler vi, at du anvender kursusmaterialet som et effektivt opslagsværk efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.

 

Gå til Oversigten over Adobe Kurser


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.900,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kurset udbydes af IDG som kursusfacilitator for en Microsoft Gold Certified Partner

Dette kursus bliver afholdt af en Adobe Certified Instructor.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Lige nu LAST MINUTE priser på en lang række af vores kurser, benyt lejligheden og få opgraderet dine kompetencer - se eksempelvis:Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414