Adobe Dreamweaver CS4-CS5 Udvidet

Få kendskab til hvordan du kan opbygge avancerede hjemmesider med Dreamweaver, blandt andet hvordan du anvender CSS, iFrames og integrerer en database.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der skal bruge Dreamweaver i det daglige til at opbygge og vedligeholde samt administrere et website, samt allerede her deltaget på vores grundlæggende kursus.

Forudsætninger

Det antages at du har en viden tilsvarende den der kan fås på vores Grundlæggende kursus i Dreamweaver.


Kursusindhold

Kurset er en blanding af undervisning, spørgsmål og praktiske øvelser, der sikrer at du kan opnå optimal læring.

Opsummering af grundlæggende funktioner i Dreamweaver CS4-CS5
Vi starter med en hurtig opfriskning af de ting vi lærte på det første kursus, med fokus på de designmæssige elementer som tabeller og sideskabeloner.

Frames og iframes
Nogle elementer, eksempelvis lange tekster, kan have en negativ effekt på hvordan din side tager sig ud for besøgende. Med Frames og iFrames kan du skabe faste rammer, så din lange tekst kun udfylder et forudbestemt område, hvilket gør at siden hele tiden fremstår med de elementer på skærmen du ønsker at de bessøgende kan se. Du lærer at vise flere samtidige sider, hvordan navigation fungerer i Frames og iFrames, hvordan du opretter, placerer, bestemmer størrelse og slettter dem.

Design vha. CSS (Cascading Style Sheets)
Vi går i dybden med CSS, så du ved hvad der kan og ikke kan lade sig gøre ved at anvende denne type filer på din hjemmeside.

Spry (Interaktive elementer baseret på CSS og JavaScript)
Dreamveawer har indbygget en række indholdsobjekter der gør at du kan oprette dynamiske menuer og anvende faneblade på din hjemmeside uden at skulle programmere. Vi afprøver mulighederne.

Lag
Lær at anvende AP Div tags til at bestemme præcis hvor på skærmen indholdet i bestemte lag skal vises. Med lag kan du også skabe mere interaktivitet, med overlappende indhold, der kan flyttes og afsløre skjulte dele. 

Interaktivitet med Behaviors (Baseret på JavaScript)
Dreamweaver har også indbygget en række JavaScript Behaviors der gør at du, ved hjælp af dialogbokse, blandt andet kan lave knapper med rool-over effekt og popupvinduer med billeder eller supplerende tekst.

Databaseintegration
Find ud af hvordan du kobler din hjemmeside op med en database. En database åbner op for en række nye muligheder som vi vil komme nærmere ind på i denne del af kurset.


For at fastholde og udvikle din kompetence anbefaler vi, at du anvender kursusmaterialet som et effektivt opslagsværk efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.

 

 

Gå til Oversigten over Adobe Kurser


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.900,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kurset udbydes af IDG som kursusfacilitator for en Microsoft Gold Certified Partner

Dette kursus bliver afholdt af en Adobe Certified Instructor.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Lige nu LAST MINUTE priser på en lang række af vores kurser, benyt lejligheden og få opgraderet dine kompetencer - se eksempelvis:Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414