ITIL® Lifecycle: Service Strategy (SS)

Få viden og færdigheder til at udvikle ITIL baserede processer og funktioner inden for Lifecycle-fasen Service Strategy.

Dette kursus omhandler overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Strategy. Kurset dækker ydermere over sammenhængen mellem Service Strategy og de øvrige faser af ITIL Service Lifecycle.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der er leder, projektleder eller nøglemedarbejder i et ITIL-projekt samt dig der har behov for en dyb forståelse af ITIL. Endvidere er kurset henvendt til deltagere, der ønsker at kvalificere sig til ITIL Expert eller ønsker at blive IT Service Management konsulent.

Forudsætninger

Deltagerne skal have et ITIL Foundation certifikat, og have kendskab til en IT-driftsorganisations måde at fungere på. Desuden skal deltagere have læst den engelske ITIL bog "Service Strategy" inden kursets start. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen, eller købes direkte her.


Kursusindhold

Kurset består af forelæsning, gruppearbejde, hjemmearbejde og prøveeksamen. Undervisningen foregår på dansk med engelsk kursusmateriale og engelsk eksamen.

Emne

ITIL processer og områder gennemgås i kurset:

  • Defining services and market spaces
  • Conducting Strategic Assessments
  • Financial Management
  • Service Portfolio Management
  • Managing demand
  • Driving strategy through the Service Lifecycle


Eksamen

Dette kursus afsluttes med en eksamen og ved beståelse opnås ITIL Lifecycle Certificate in Service Strategy samt 3 point i ITIL Qualification Scheme.

Eksamen foregår på kursets sidste dag og er en kompleks multiple choice opgave med 8 graduerede case-baserede spørgsmål.

Varighed: 2 timer.

Beståelseskriterie: 70%

Sprog: Engelsk


ITIL® is a registered trade mark of the Cabinet Office

Dette kursus leveres i samarbejde med Westergaard Management

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 11.900,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Pris 2450.- kr. i gebyr for eksamen.

Dette kursus afholdes i samarbejde med et CPLS center

Kurset er et dagkursus med undervisning 09.00 - 17.00. Kurset er meget intensivt og du skal forvente en del forberedelse før kurset samt flere timers hjemmearbejde mellem alle kursusdagene.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Lige nu LAST MINUTE priser på en lang række af vores kurser, benyt lejligheden og få opgraderet dine kompetencer - se eksempelvis:Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414