ITIL® Lifecycle: Service Operation (SO)

Få viden og færdigheder til at udvikle ITIL baserede processer og funktioner inden for Lifecycle-fasen Service Operation.

Dette kursus omhandler overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Ooeration. Kurset dækker ydermere over sammenhængen mellem Service Operation og de øvrige faser af ITIL Service Lifecycle.Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der er leder, projektleder eller nøglemedarbejder i et ITIL-projekt samt dig der har behov for en dyb forståelse af ITIL. Endvidere er kurset henvendt til deltagere, der ønsker at kvalificere sig til ITIL Expert eller ønsker at blive IT Service Management konsulent.

Forudsætninger

Deltagerne skal have et ITIL Foundation certifikat, og have kendskab til en IT-driftsorganisations måde at fungere på. Desuden skal deltagere have læst den engelske ITIL bog "Service Operation" inden kursets start. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen, eller købes direkte her.


Kursusindhold

Kurset består af forelæsning, gruppearbejde, hjemmearbejde og prøveeksamen. Undervisningen foregår på dansk med dansk kursusmateriale og dansk eksamen

Eksamen

Dette kursus afsluttes med en eksamen og ved beståelse opnås ITIL Lifecycle Certificate in Service Operation samt 3 point i ITIL Qualification Scheme.

Eksamen foregår på kursets sidste dag og er en kompleks multiple choice opgave med 8 graduerede case-baserede spørgsmål.

Varighed: 1½ time.

Beståelseskriterie: 70%

Sprog: Dansk

Alle vore ITIL kurser følger seneste syllabus (pensumoversigt). Pr. 20. februar 2012 følger kurset syllabus opdateret jf. ITIL 2011.

ITIL® is a registered trade mark of the Cabinet Office

Dette kursus leveres i samarbejde med Westergaard Management
Kursusdato


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414