PRINCE2® Practitioner - 2 dage + e-learning

Kurset er en overbygning på PRINCE2 Foundation. På Practitioner fokuserer vi på den praktiske anvendelse at PRINCE2 som metode gennem en udvalgt case. I case-arbejdet er der særlig fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter i gennem projektforløbet.Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til lettere øvede og øvede projektledere, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2 metoden og dens praktiske anvendelse

Forudsætninger


Kursusindhold

Kurset er et Blended Learning-forløb - et forløb baseret på både e-learning suppleret med traditionel undervisning.

Kurset tager udgangspunkt i, at kursisten har forberedt sig forud for undervisningen ved at gennemgå e-learningsmodulet og læst PRINCE 2-manualen. På selve kurset veksles mellem oplæg fra akkrediteret underviser og eksamensrelaterede opgaver, som er baseret på en officiel testeksamen fra APMG.

Undervisningsformen er derfor en blanding mellem tavleundervisning, casearbejde og eksamenstræning.

Kursisterne skal regne med, at der er ca. en times hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Kusisten har adgang til dansk eller engelsk e-learning Practitioner i 12 måneder via

 PC, tablets og smart phones. E-learningsmodulet indeholder;

  •  Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
  • Quizzer
  • Officiel testeksamener
  • Skabeloner til centrale projektdokumenter
  • Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering,
  • Gode råd til studie og eksamensforberedelse
  • Online adgang til akkrediteret træner før, under og efter kurset

 

Prisen indeholder

Et  to-dages kursusforløb, e- learningsmodul, kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser, eksamensafgift til APMG og  forplejning under kursusdagene. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi, inden for en til to hverdage en endelig bekræftelse pr. e-mail.  Her finder du også informationerne om din e-learning adgang. Derfor betragtes kursusstart på dette kursus som med det samme ved tilmelding. Det kan derfor ikke fortrydes.

Tilmelding 

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi inden for to til tre arbejdsdage en endelig bekræftelse pr. e-mail. I mailen informerer vi også om, hvordan kursisten får adgang til e-learning.

Udbytte

Kursisterne opnår en dybere indsigt i metoden praktiske anvendelse gennem casearbejde. Efter kurset vil kursisterne kunne tilpasse anvendelse af PRINCE2® til et given projektmiljø og vil også kunne anvende PRINCE2® i rollen som projektleder. Kursisterne vil have en forståelse for, hvornår og på hvilken måde de forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i et projektmiljø baseret på PRINCE2®.

Ved bestået eksamen opnår kursisten en internationalt anerkendt certificering som "PRINCE2® Practitioner" i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Forberedelse

Kursister, der inden for de seneste ca. seks måneder har deltage i PRINCE2® Foundation må normalt regne ca. 10 timers forberedelse til repetition, casearbejde og eksamen-træning.

Kursister, der har gennemført deres PRINCE2® Foundation for mere end seks måneder siden må regne mere end 10 timers forberedelse. Forberedelsestid på ca. 20-30 timer er ikke usædvanligt, men er naturligvis meget individuelt.

Eksamen

Kurset afsluttes med en eksamen som varer 2,5 timer. Eksamen består af en multiple choice PRINCE2® Practitioner med i alt 108 spørgsmål, som er fordelt på ni spørgsmålsområder. For at bestå eksamen skal kursisten have 60 rigtige svar.

Kursisten må medbringe PRINCE2® manualen inkl. egne noter til eksamen.

Kursisten skal have bestået en PRINCE2® Foundation, for at kunne deltage i PRINCE2® Practitioner.

 

 
Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 9.995,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage
Bemærk: Vi udbyder kurset på både dansk og engelsk.

Kursister, som ønsker en afsluttende eksamen i Practitioner skal have bestået PRINCE2 Foundation.
Kurset tilbydes i samarbejde med en ATO.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og tricks med Excel

Gratis gå-hjem-arrangement med Excel.
Var du med sidste år, da vi gennemgik tips og tricks i Excel, så snyd ikke dig selv for at komme denne gang. Det er nemlig ikke de samme tricks, og var du der ikke sidste år, gør det ikke noget, du kan sagtens være med, men det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du kender lidt til Excel i forvejen.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414