Excel kursus - stort udvalg af Excelkurser

Skrevet af: IDG Kurser

Kursus i Excel 2010-2013 Grundlæggende

Få en god forståelse for anvendelsen af Excel 2007/10 og de nye funktioner på dette kursus. Du opnår en god forståelse for den nye menu, regnearksmodeller, formler, tabeller og diagrammer. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel 2010-2013 Grundlæggende


Kursus i Excel for adm. medarbejdere

Dette er rettet specielt mod dig der er sekretær eller administrativ medarbejder, hvorfor det har fokus på de funktioner i Excel der er relevante for deres arbejdsopgaver. Eksempelvis hvordan regnearket og dets data præsenteres professionelt. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel for adm. medarbejdere


Kursus i Excel 2010-2013 Videregående

Få en god forståelse for anvendelsen af Excel, som analyseværktøj, og opnå et dybere kendskab til anvendelse af analysefunktionerne blandt andet brugeropsætning, kæder, rapporter, makroer, import af tekst, subtotaler, pivottabeller, skabeloner og beskyttelse af data. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel 2010-2013 Videregående


Excel Bootcamp

Bliv Excelmester på denne intensive tre-dages bootcamp. Undervisningen tilpasses deltagernes niveau og forudsætninger. Altid små hold med maksimalt seks deltagere. Lær de smarte tricks og genveje og få indsigt i praktisk brug af formler og funktioner. Der arbejdes desuden med datalister, analyse samt visuel præsentation af data.
Gå til Excel Bootcamp

Excel for controllere og analytikere

Lær at anvende Excel til arbejdet med økonomiske data. Vi gennemgår blandt andet datavalidering, formler og funktioner, analyseværktøjer, import af txt og csv filer, makroer og brugerdefinerede visninger. 1 dag.
Gå til Kursus i Excel for controllere og analytikere

Excel VBA Grundlæggende

Lær hvordan du kan programmere simple makroer og Visual Basic for Applications(VBA) der kan automatisere dele af dit arbejde i Excel. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel VBA Grundlæggende

Excel VBA videregående

Udbyg din viden om VBA i Excel yderligere på et kursus der gør dig i stand til at lave kode der blandt andet kan integrere dine data med andre applikationer, importere data, oprette diagrammer, bearbejde rådata og arbejde med pivottabeller. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel VBA Videregående

Excel VBA for controllere og analytikere

Dette enkelt dags kursus tager udgangspunkt i de deltagene controllere og analytikeres problemstillinger og giver en praktisk indføring i hvordan de kan anvende makroer og VBA til at forbedre Excel. 2 dage.
Gå til Kursus i Excel VBA - for controllere og analytikere


Excel Pivottabeller og Rapportering

Dette kursus giver dig indblik i nogle af de mere avancerede faciliteter i Excel, dataimport,
analyse, automatisering og rapportering.
Gå til Excel Pivottabeller og Rapportering


Excel kursus Optimering/ tips og tricks

Kurset er til dig, der ønsker at anvende Excel mere effektivt i det daglige arbejde
Gå til Excel kursus Optimering/ tips og tricks

Excel til regnskab og bogholderi

Hvis arbejder med regnskaber og bogholderi er dette Excel kurset for dig. Du vil få gode tips og tricks til at forbedre din effektivitet og mulighed for at afprøve dem i kursets trygge rammer. 2 dage.
Gå til Excel til regnskab og bogholderi

Excel kursus for laboranter

Er du laborant kan du lære hvordan du udnytter til at lette arbejdet. Lær blandt andet hvordan du kan trække data ind og udnytte ting som pivottabeller til at skabe et godt overblik over resultaterne af dit arbejde. 2 dage.
Gå til Excel kursus for laboranter

Excel avanceret

Ka' du trylle med filtre, brillere med pivot-tabeller og jonglere med referencer og sammenkædninger, så er dette kursus til dig.
Gå til Excel avanceret

Excel for økonomifunktionen

Målsætningen med dette kursus er at give viden og inspiration til at anvende Excel til optimeret løsning af daglige opgaver herunder opbygning af formularer, afstemninger, budgetter, opfølgning, periodisering, samt foretage analyser og talbehandling.
Gå til Excel for økonomifunktionen

Projektstyring og projektledelse med Excel

Er du løbende ansvarlig for mindre projekter, og ønsker du at anvende Excel til at holde styr på tidsplaner, ressourcer og fremdrift, så er dette kurset for dig. På kurset udvikler du en projektmodel, du umiddelbart kan anvende i hverdagen.
Gå til Projektsyring med Excel

Pivottabeller i Excel 2007-2013

Lær at forbedre dine muligheder for analyse af større datamængder. På en enkelt kursusdag lærer du at oprette informative pivottabeller og diagrammer der kan give jer overblikket til at tage de rette beslutninger. 1 dag.
Gå til Pivottabeller i Excel 2010-2013

Opret avancerede Dashboards med Excel

Bliv i stand til at lave grafisk flotte og interaktive Dashboard præsentationer, hvori du løbende kan udvælge og monitorere Key Performance Indicators (KPIer), der kan hjælpe til at skabe overblik over større datamængder. 2 dage.
Gå til Opret Dashboards med Excel


 

Nyhedsbrev

Få „Last Minute” tilbud, Exceltips og nyheder

Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 300
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414