Word kursus Videregående

Let arbejdet i Word ved at drage nytte af de funktioner til effektiviseringer, der gemmer sig i systemet. Kurset bygger ovenpå en grundlæggende viden om Word.

Kurset er til dig, der arbejder med Word 2013, Word 2010, Word 2007 eller Word som en del af Office 365.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der skal bruge Word i det daglige arbejde. Det antages, at du har et grundlæggende kendskab til Word eller lignende tekstbehandlingsprogram

Forudsætninger

Det forudsættes, at du dagligt arbejder med Word samt at du har kendskab til de funktioner, der gennemgås på kurset Word Grundlæggende

Kursusindhold

Brugertilpasning af Word
I dette modul lærer du, hvordan du kan tilpasse Word. Du lærer at tilpasse brugerfladen og tastaturet til dine behov.


Typografier i Word
Typografier er den professionelle måde at formatere dokumentet på. I dette modul lærer du at oprette og arbejde med typografier.


Arbejde med store dokumenter
I dette modul gennemgås værktøjer, som er gode at kende til, når du arbejder med store dokumenter f.eks. rapporter eller brugermanualer. Du lærer alt om de muligheder, du har i forbindelse med store dokumenter.


Sammensætning af Word dokumenter
I dette modul lærer du, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at opdele store dokumenter i flere mindre dokumenter. Du lærer desuden også at sammensætte flere dokumenter til et samlet værk.


Brevfletning i Word
I dette modul lærer du, hvad brevfletning er, samt hvilke muligheder du har. Du lærer at oprette personlige breve til mange forskellige personer, samt hvordan du skal håndtere datakilder med mange oplysninger.


Samarbejde om dokumenter
I dette modul lærer du om samarbejde og korrekturværktøjer i Word. Du lærer at indsætte bemærkninger i dokumentet, samt hvordan du styrer forslag til rettelser. Du lærer at sammenligne flere dokumenter med hinanden for at se, om der skulle være forskelle.


Skabeloner i Word
I dette modul får du en forståelse for skabeloner i Word og fordelene ved disse. De lærer at oprette dine egne skabeloner.


Felter og kontrolelementer i Word
I dette modul lærer du at tilføje automatisering og brugervenlighed til dine skabeloner med felter og kontrolelementer.


Makroer i Word
I dette modul lærer du at tilføje automatisering til dokumentet ved hjælp af makroer. Du lærer, hvad makroer er, og hvornår de bruges. Du lærer at oprette simple makroer ved hjælp af en "optager".


Oversigter
I dette modul får du et overskueligt overblik over alle Word's genvejstaster og felter.

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.700,- (ekskl. moms)
Varighed: 2 dage
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 13. - 14. maj i Kbh.
  • Kursus den 9. - 10. juli i Kbh.
  • Kursus den 10. - 11. sept. i Kbh.
  • Kursus den 11. - 12. nov. i Kbh.

Bemærk:

København

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/102 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.