Markedsføring på sociale medier 1 dag

Vil du lære, hvordan du får succes med social markedsføring og kommunikation på de populære sociale medier? Vil du lære at oprette, optimere og udvikle annoncer på flere sociale medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn? På dette kursus lærer du, hvordan du arbejder professionelt med social markedsføring.

Kursusmål

På dette kursus vil du lære om fordele og ulemper ved de forskellige sociale medier. Du vil få konkrete eksempler på, hvor stor værdi de forskellige medier kan have i markedsføringen, hvis de bruges rigtigt.

I løbet af kurset vil du blive introduceret til flere af de mest populære sociale medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn. Du vil lære, hvilke sociale medier der er bedst egnede til netop din virksomhed og få erfaring med at lægge en effektiv og strategisk plan for de sociale medier i virksomheden.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil lære, hvordan de kan arbejde med social markedsføring. Det kan f.eks. være dig, der arbejder med marketing, kommunikation eller som social media manager.

Forudsætninger

Det kræver ikke nogen forudgående viden om sociale medier eller erfaring med hverken Facebook, LinkedIn eller Instagram for at kunne deltage på kurset i markedsføring på sociale medier.


Kursusindhold

Kurset giver dig værktøjer til at arbejde effektivt og målrettet med sociale medier. Gennem praktiske øvelser får du hands-on erfaring med flere af de populære medier, og du vil i løbet af kurset udvikle et godt kendskab til både Facebook, LinkedIn og Instagram.

Kursusudbytte:

  • Du vil blive introduceret til flere af de populære sociale medier, f.eks. Facebook, LinkedIn og Instagram
  • Du vil lære om forskellige fordele og ulemper ved de forskellige medier, så du har et solidt grundlag til at vurdere, hvilke medier I skal satse på i virksomheden
  • Lær om de forskellige mediers kommercielle værdi
  • Få styr på, hvordan du kan udarbejde en social markedsføringsplan
  • Lær hvordan du arbejder med målrettet annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Få viden om, hvordan du udarbejder en markedsføringsstrategi for de sociale medier

Bemærk: Max. 5 deltagere pr. hold.

Før kursusstart bliver du kontaktet af underviseren, så I kan afstemme behov og ønsker for kurset. Kurset afholdes i Aarhus og København.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 3.995,- (ex. moms)
Varighed: 1 dag


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414