Disruption - boot camp i forståelse af fremtiden

Er din virksomhed klar til den digitale udfordring? På dette kursus bliver du skarp til at fortolke og forstå de mange facetter og mønstre, der er i disruption. Efter kurset har du et rigtig godt afsæt, for at sikre din virksomhed i fremtiden.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

Du vil få viden og indsigt i hvad disruption er og hvilke mønstre der er gode at kende for at kunne forberede sig.

Du får viden og sparring der gør dig bedre til at sikre, at din virksomhed kan møde disruption.

Du får indsigt i, hvilke krav det stiller til dig på fremtidens arbejdsplads.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til alle, der ønsker indsigt i disruption - og at arbejde med hvordan du selv og din virksomhed - ikke bare kan imødegå truslen - men vigtigst af alt udvikle jer i forhold til konkurrenterne.

Forudsætninger

Du har brug for viden og metoder til at arbejde med disruption i din organisation. Kurset vil være relevant for både private virksomheder, offentlige organisationer og interesseorganisationer.


Kursusindhold

Forløbet er praktisk orienteret, og giver dig udfordringer og arbejde med opgaver og udfordringer, herunder sparring med de andre deltagere og Tune Hein.

Der arbejdes aktivt med praktiske eksempler og cases fra succesfulde og ikke succesfulde organisationer.

Mellem mødedagene på kursus er der opgaver, som tager udgangspunkt i din egen organisation.

Kurset omhandler

  • Hvad er disruption?
  • De nye digitale forretningsmodeller.
  • Innovation af brugeroplevelsen og helt nye muligheder.
  • De nye teknologier.
  • Paradigmeskifter som driver disruption.
  • Disruption strategi.
  • Fremtidens arbejdsplads.
  • Den organisatoriske udfordring.
  • Handlekraft.
  • Forandringsledelse. 

Bevis for gennemførelse:
Du vil som deltager modtage et bevis for at have gennemført kurset, hvis du har deltaget alle dage. 

Varighed:
2 dage fordelt over 2 x 1 dag.

Du modtager løbende sparring på egne projekter under forløbet, hvilket også betyder, at deltagerantallet er stærkt begrænset. 

Inden du starter:
Inden start bliver du mind sat til kurset med artikler og refleksions-spørgsmål. 

Under forløbet:
Undervisningen skifter naturligt mellem gennemgang af mønstre, praktiske eksempler og anvendelse i din organisation, samt sparring herpå. Derved sikres du det højst tænkelige udbytte af kurset, og direkte efter kurset kan du benytte din nye viden i dagligdagen. 

Underviseren:
TUNE HEIN er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter. Tune er uddannet på DTU, CBS og IMD. Han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Tune er forfatter til 8 ledelsesbøger - senest bestselleren Disrupt eller Dø! som du får udleveret på kurset. Ved siden af konsulentprojekterne holder Tune foredrag og arbejder med iværksættere. 

Praktiske forhold:
Kurset afholdes som åbent forløb i Herlev, og kan også afholdes som firmakursus i din egen organisation mod en merpris for tilretning.Praktiske oplysninger

Pris: kr. 8.900,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kursustidspunkt kl. 8.30 til 15.00.
Afholdes i Herlev.

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Læs mere og tilmeld dig her.


TIPS & TRICKS med Excel - du kan nå det endnu.
Torsdag den 22. marts kl. 13.30 øser Ernst Lohse af sin enorme Excel-viden - læs mere og tilmeld dig her


It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414