Disruption Agent uddannelsen - En uddannelse der sætter dig i stand til at præge fremtiden i din organisation.

Disruption rammer alle, også din branche. Men hvem skal guide din virksomhed gennem junglen. Lave de rette respons-strategier? Se mulighederne i stedet for at lægge sig ned og dø? Enhver organisation har brug for kompetente forandrings-agenter med speciale i disruption. Skal det være dig?


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

 • Qua Disruption Agent uddannelsen får du en uvurderlig og værdifuld viden og kompetence indenfor disruption. Hvilke mønstre der er gode at kende, så du kan guide din virksomhed og sikre jer dynamik og en god forberedelse.
 • Du får viden og sparring, der gør dig bedre og skarpere til at sikre, at din virksomhed kan møde disruption, så du kan tage en rolle heri og gå foran.
 • Du får indsigt i, hvilke krav det stiller til fremtidens arbejdsplads.
 • Du får en værdifuld uddannelse som certificeret Disruption Agent, som virkelig skiller sig ud.

Kurset henvender sig til

Disruption Agent uddannelsen henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med disruption i sin organisation - i en rolle som projektleder, guide, nøgleperson som kan bidrage til at vise vejen og lægge skarpe strategier i feltet disruption. Så din virksomhed - ikke bare kan imødegå truslen - men vigtigst af alt udvikle sig i forhold til konkurrenterne.

Forudsætninger

Disruption Agent uddannelsen er til dig, der har brug for viden og metoder til at arbejde med disruption i din organisation. Derfor er uddannelsen relevant for både private virksomheder, offentlige organisationer og interesseorganisationer.


Kursusindhold

Disruption Agent uddannelsesforløbet er praktisk orienteret, og giver dig nogle anderledes og spændende udfordringer. Der arbejdes målrettet og interaktivt med opgaver, egen strategi samt sparring med de andre deltagere og Tune Hein.

Der arbejdes aktivt med praktiske eksempler og cases fra succesfulde og ikke succesfulde organisationer.

Gennem uddannelsesforløbet arbejder du med din egen virksomhed som case, hvilket giver det største udbytte.

Mellem mødedagene på uddannelsen er der opgaver, som tager udgangspunkt i din egen organisation.

Uddannelsen omhandler

Hvordan du kan guide din organisation gennem disruption med fokus på følgende temaer:

 • Hvad er disruption?
 • De nye digitale forretningsmodeller.
 • Innovation af brugeroplevelsen og helt nye muligheder.
 • De nye teknologier.
 • Paradigmeskifter som driver disruption.
 • Disruption strategi.
 • Fremtidens arbejdsplads.
 • Den organisatoriske udfordring.
 • Handlekraft.
 • Forandringsledelse.
 • Dialog med spændende gæster fra virksomheder som har arbejdet med disruption. 

Certificering og bevis for gennemførelse:
Du vil som deltager modtage et uddannelsesbevis for at have gennemført denne unikke uddannelse. Da undervisningen er meget intensiv forudsættes udstedelse af uddannelsesbevis, at du har deltaget alle dage.

Vælger du at aflevere en case-opgave om disruption i en organisation (enten strategi eller change management) vil opgaven blive bedømt og ved godkendelse vil du modtage certificering som Disruption Agent. 

Uddannelsens varighed:
8 dage fordelt over 4 moduler á 2 dage med cirka en måneds mellemrum til arbejde i egen organisation.

Du modtager løbende sparring på egne projekter under forløbet, hvilket også betyder, at deltagerantallet er stærkt begrænset. 

Inden du starter:
Inden uddannelsesstart bliver du forberedt til uddannelsen med artikler og refleksions-spørgsmål. 

Under uddannelsesforløbet:
Undervisningen skifter naturligt mellem gennemgang af mønstre, praktiske eksempler og anvendelse i din organisation, samt sparring herpå. Derved sikres du det højst tænkelige udbytte af uddannelsen, og direkte efter kan du benytte din nye viden og kompetencer i dagligdagen. 

Underviseren:
TUNE HEIN er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter. Tune er uddannet på DTU, CBS og IMD. Han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Tune er forfatter til 8 ledelsesbøger - senest bestselleren Disrupt eller Dø! som du får udleveret på uddannelsen. Ved siden af konsulentprojekterne holder Tune foredrag og arbejder med iværksættere. 

Praktiske forhold:
Uddannelsen afholdes som åbent forløb i Herlev, og kan også afholdes som firmakursus i din egen organisation mod en merpris for tilretning.


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 29.800,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kursustidspunkt kl. 8.30 til 15.00.
Afholdes i Herlev.

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Programmet:
 
• Digitalisering og Big Data – Udfordringer og muligheder på markedspladsen.
• Kommunikation – Hvilken rolle spiller kommunikation i forhold til succesfuld ledelse og for en virksomhed i forandring? )
• It Executive Masterclass - Hvad kan du forvente af uddannelsen?
• Spørgetid/Diskussion - vedrørende emnerne og uddannelsen.

Tilmeld dig her.

It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414