AdWords udvidet

Vil du lære at arbejde med AdWords' avancerede værktøjer og funktioner, så du kan udarbejde succesfulde og langsigtede kampagner? Og vil du lære, hvordan du udnytter forskellige budstrategier til at sænke prisen og øge kvaliteten af dine AdWords-annoncer?

Kurset henvender sig til

Dette kursus henvender sig til dig, som allerede har erfaring med arbejdet i Google AdWords. Kurset har fokus på de mere avancerede funktioner og værktøjer i AdWords og giver dig de bedste forudsætninger for at opnå succes med din annoncering.

Forudsætninger

Kurset kræver erfaring med arbejdet i Google AdWords. Hvis du ikke har det, så anbefaler vi, at du i første omgang tager vores grundlæggende kursus i AdWords.


Kursusindhold

Kurset giver dig værktøjer til at sænke prisen og samtidig øge kvaliteten af dine annoncer i AdWords. Kom på kursus og bliv ekspert i Google AdWords og får succes med din annoncering online.

Kursusudbytte:

  • Du opnår et udvidet kendskab til AdWords og de mere avancerede funktioner
  • Du lærer at bruge forskellige budstrategier til at få det optimale ud af AdWords
  • Du bliver introduceret til dynamiske søgeord, automatisering og søgeannoncer
  • Du lærer at optimere dine kampagner, så du på sigt kan sænke dine AdWords-udgifter og øge kvaliteten af dine annoncer
  • Du får indblik i hvordan store og succesfulde kampagner kører i AdWords
  • Du vil lære at arbejde med Quality Score og forbedre din rangering.

Før kursusstart vil du blive kontaktet af underviseren, så I kan afstemme behov og ønsker for kurset. Kurset afholdes i Aarhus, Odense og København.

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 3.995,- (ex. moms)
Varighed: 1 dag
Bemærk: Bemærk: Der er max. 5 deltagere pr. hold.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens ledelsesudfordringer og hør samtidig om vores nye kursus IT Executive Masterclass ITEM. Læs mere og tilmeld dig her.

NYHED - It Executive Masterclass
for dig dig har brug for ledelsesværktøje til at styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Læs mere her

Persondata og datasikkerhed for praktikere

Med EU's persondataforordning indføres krav til virksomheders behandling af personfølsomme oplysninger. Du får anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her

NYHED - Robotic Process Automation - RPA
Lær om software-robotter eller Robotic Process Automation, der er en effektiv og billig måde at at frigøre kræfter og ressourcer. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414