Cloud Security kursus

Fortrolighed, integritet og tilgængelighed af applikationer og følsomme data, er ofte en stor bekymring, når der flyttes til skyen. På den anden side, giver en overgang til skyen mange fordele for de fleste virksomheder.

Vi oplever dog regelmæssigt at virksomheder snubler over uforudsete udfordringer i forbindelse med en overgang til skyen. De nødvendige processer for at minimere risici og beskytte fortrolighed, integritet og tilgængelighed af følsomme data er ofte svære at etablere. Derudover kan love, reguleringer og kontrakter med leverandører være uigennemskuelige.

Hvordan kan du sørge for en sikker overgang til skyen, og hvilke udfordringer er der på vejen? Lær at tackle de vigtigste udfordringer i din virksomhed, når I migrerer til skyen.

Kursusmål


  • Vurdere risici, der er forbundet med cloud
  • Udvikle et roadmap for cloud-sikkerhed
  • Foreslå mulige kontroller
  • Tage ISC2 CCSP eksamenen (vi klæder dig på til denne, men eksamenen tages separat)

Kurset henvender sig til

CIO'er
CISO'er
IT-managers
IT-operations managers
IT-administrators
Netværksadministratorer
og andre ITsikkerhedsansatte

Forudsætninger

Grundlæggende viden om
IT- og operativsystemer.


Kursusindhold


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 17.500,- (ex. moms)
Varighed: 3 dage
Bemærk: Kurset afholdes på engelsk.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Programmet:
 
• Digitalisering og Big Data – Udfordringer og muligheder på markedspladsen.
• Kommunikation – Hvilken rolle spiller kommunikation i forhold til succesfuld ledelse og for en virksomhed i forandring? )
• It Executive Masterclass - Hvad kan du forvente af uddannelsen?
• Spørgetid/Diskussion - vedrørende emnerne og uddannelsen.

Tilmeld dig her.

It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414