Anvendt økonomi - For ledige - Kan bevilges af dit jobcenter/a-kasse

Står du overfor et projekt eller en stilling, hvor du skal have forståelse for økonomiske nøglebegreber og kompetencer til at styre og planlægge økonomi?

Kurset henvender sig til

Akademifaget er målrettet mellemledere og projektledere, som har behov for at få grundlæggende kendskab til økonomistyring, herunder budgetlægning, investering og finansiering

Forudsætninger

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser: Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
Grunduddannelse for voksne (GVU)
Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX og HHX)
Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående


Kursusindhold

På dette akademifag bliver du klædt på til netop det. Du får praktiske redskaber til at håndtere økonomiske udfordringer, og du lærer at afdække markedets efterspørgsels-, konkurrence- og omkostningsforhold.

  • Lær at udarbejde og følge op på budgetter
  • Få praktiske redskaber til at afdække markedsforhold
  • Bliv skarp til økonomi- og likviditetsstyring, controlling, investering og finansiering
  • Få 10 ECTS-point fra AU i innovation, produkt og produktion
Undervisningsform Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Mellem modulerne læser du op på teorien og arbejder med opgaver.

Eksamen

Anvendt økonomi er et fag fra fagområdet Innovation, Produkt og Produktion. Du slutter forløbet af med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en synopsis. Du får 5 ECTS point og et statsanerkendt eksamensbevis, når du består.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Faget er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Vi samarbejder med KEA, IBA og VIA

Som statslige uddannelsesinstitutioner har KEA, IBA og VIA udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau og denne ydelse leveres i dette tilfælde i samarbejde med Lederne KompetenceCenter.
Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 23.462,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414