PRINCE2 Agile® Practitioner: E-learning

Møder du et stigende krav om at blive mere agil? PRINCE2 Agile kombinerer stabiliteten og projektforståelsen i PRINCE2 med fleksibiliteten i agile tilgange. Med udgangspunkt i det velkendte PRINCE2-framework lærer du at tilpasse dit projekt til at drage nytte af agile metoder og koncepter.

Kurset henvender sig til

Forudsætninger

Prince2 Foundation
Project Management Professional (PMP)
Certified Associate in Project Management (CAPM)
IPMA Level A® (Certified Projects Director)
IPMA Level B® (Certified Senior Project Manager)
IPMA Level C® (Certified Project Manager)
IPMA Level D® (Certified Project Management Associate)

Certifikat skal fremsendes for at kunne få Agil eksamensbevis.


Kursusindhold

Kurset er relevant for dig, der ønsker at arbejde mere agilt med PRINCE2. Du lærer om agile principper og metoder som Scrum, Kanban og Lean startup og finder ud af, hvordan du kan bruge dem i dine projekter. Kurset bruger det bedste fra flere agile metoder, og det er derfor ikke en forudsætning, at du har erfaring med f.eks. Scrum for at få udbytte af PRINCE2 Agile. Tværtimod er PRINCE2 Agile den perfekte indgangsvinkel til den agile verden for den mere traditionelle projektleder. Gennem kurset og certificeringen lærer du, hvordan metoderne passer ind i et PRINCE2-projekt.

Hvad lærer jeg på dette PRINCE2 kursus?

  • grundlæggende forståelse for PRINCE2 Agile - baggrund, introduktion og konceptforståelse.
  • indsigt og forståelse for, hvorfor man skal kombinere PRINCE2 og Agile.
  • god forståelse foragile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup

Undervisning på dansk

Vi bruger udelukkende danske undervisere til PRINCE2 Agile. Materialet til kurset er på engelsk: undervisningsmateriale, testeksamener, eksamenen og PRINCE2 Agile-manual.

Alt er inkluderet

Alt du behøver: PRINCE2 Agile-manual, kursusmateriale, testeksamen, e-coach, support og online eksamen er inkluderet i kursusprisen.

Høj beståelsesgrad

Vi har høj beståelsesgrad på alle vores certificeringskurser. På PRINCE2 Agile består 94% i første forsøg.

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 8.900,- (ex. moms)
Varighed: 35 timer


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414