PRINCE2 Agile® Practitioner: E-learning

Møder du et stigende krav om at blive mere agil? PRINCE2 Agile kombinerer stabiliteten og projektforståelsen i PRINCE2 med fleksibiliteten i agile tilgange. Med udgangspunkt i det velkendte PRINCE2-framework lærer du at tilpasse dit projekt til at drage nytte af agile metoder og koncepter.

Kurset henvender sig til

Forudsætninger

Prince2 Foundation
Project Management Professional (PMP)
Certified Associate in Project Management (CAPM)
IPMA Level A® (Certified Projects Director)
IPMA Level B® (Certified Senior Project Manager)
IPMA Level C® (Certified Project Manager)
IPMA Level D® (Certified Project Management Associate)

Certifikat skal fremsendes for at kunne få Agil eksamensbevis.


Kursusindhold

Kurset er relevant for dig, der ønsker at arbejde mere agilt med PRINCE2. Du lærer om agile principper og metoder som Scrum, Kanban og Lean startup og finder ud af, hvordan du kan bruge dem i dine projekter. Kurset bruger det bedste fra flere agile metoder, og det er derfor ikke en forudsætning, at du har erfaring med f.eks. Scrum for at få udbytte af PRINCE2 Agile. Tværtimod er PRINCE2 Agile den perfekte indgangsvinkel til den agile verden for den mere traditionelle projektleder. Gennem kurset og certificeringen lærer du, hvordan metoderne passer ind i et PRINCE2-projekt.

Hvad lærer jeg på dette PRINCE2 kursus?

  • grundlæggende forståelse for PRINCE2 Agile - baggrund, introduktion og konceptforståelse.
  • indsigt og forståelse for, hvorfor man skal kombinere PRINCE2 og Agile.
  • god forståelse foragile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup

Undervisning på dansk

Vi bruger udelukkende danske undervisere til PRINCE2 Agile. Materialet til kurset er på engelsk: undervisningsmateriale, testeksamener, eksamenen og PRINCE2 Agile-manual.

Alt er inkluderet

Alt du behøver: PRINCE2 Agile-manual, kursusmateriale, testeksamen, e-coach, support og online eksamen er inkluderet i kursusprisen.

Høj beståelsesgrad

Vi har høj beståelsesgrad på alle vores certificeringskurser. På PRINCE2 Agile består 94% i første forsøg.

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 8.900,- (ex. moms)
Varighed: 35 timer


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Læs mere og tilmeld dig her.


TIPS & TRICKS med Excel - du kan nå det endnu.
Torsdag den 22. marts kl. 13.30 øser Ernst Lohse af sin enorme Excel-viden - læs mere og tilmeld dig her


It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414