Sådan får du succes med videoer og YouTube - 3 timers kursus

Vidste ud, at videoer rangerer højt på Google søgninger, og at antallet af netbrugere, der hver dag ser video på nettet, er støt stigende? På kurset lærer du, hvordan du kan anvende YouTube som platform for din virksomheds kommunikation, branding og markedsføring. Du får indsigt i de særlige virkemidler, som videoen rummer, og du lærer, hvordan du lægger ”gør-det-selv” videoer med beskrivelser op på YouTube, så du øger chancerne for, at det er din video, der bliver fundet på relevante søgninger.Kursusmål

Kursusformen består af en grundig gennemgang af den strategiske planlægning og opbygning af din virksomheds YouTube kanal med henblik på, at din video bliver set og delt og får den ønskede omtale. På kurset om videoer og YouTube lærer du om fordele og ulemper ved YouTube som søgemaskine, og hvordan du kan producere indhold, som skaber værdi for dine kunder.

Kurset henvender sig til

Alle, der vil lære at arbejde med kommunikation, branding og markedsføring på YouTube. Det kan være, at du i forvejen er ansvarlig for din virksomheds tilstedeværelse og kommunikation på de sociale medier og ønsker at integrere videoer på YouTube i din fremtidige markedsføringsstrategi.

Forudsætninger

Du bruger i forvejen de sociale medier og vil gerne udvide din virksomheds muligheder for kommunikation, salg og branding gennem videoer på YouTube.


Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.

  • oprettelse af en YouTube kanal      
  • hvorfor du bør indsætte tekst på dine videoer
  • annoncer på YouTube
  • links til videoer
søgeoptimering

Om underviseren

Thomas er ekspert i brugen af de sociale medier som platform for virksomheders kommunikation, markedsføring og branding. I mere end 10 år har han hjulpet virksomheder med at udvikle deres digitale strategi og har siden 2013 holdt kurser for virksomheder i brugen de sociale medier som kanal for markedsføring, branding og kommunikation.

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 995,- (ex. moms)
Varighed: 3 timer
Bemærk: Kursussted: Herlev
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414