Sådan får du succes med videoer og YouTube - 3 timers kursus

Vidste ud, at videoer rangerer højt på Google søgninger, og at antallet af netbrugere, der hver dag ser video på nettet, er støt stigende? På kurset lærer du, hvordan du kan anvende YouTube som platform for din virksomheds kommunikation, branding og markedsføring. Du får indsigt i de særlige virkemidler, som videoen rummer, og du lærer, hvordan du lægger ”gør-det-selv” videoer med beskrivelser op på YouTube, så du øger chancerne for, at det er din video, der bliver fundet på relevante søgninger.

Kursusmål

Kursusformen består af en grundig gennemgang af den strategiske planlægning og opbygning af din virksomheds YouTube kanal med henblik på, at din video bliver set og delt og får den ønskede omtale. På kurset om videoer og YouTube lærer du om fordele og ulemper ved YouTube som søgemaskine, og hvordan du kan producere indhold, som skaber værdi for dine kunder.

Kurset henvender sig til

Alle, der vil lære at arbejde med kommunikation, branding og markedsføring på YouTube. Det kan være, at du i forvejen er ansvarlig for din virksomheds tilstedeværelse og kommunikation på de sociale medier og ønsker at integrere videoer på YouTube i din fremtidige markedsføringsstrategi.

Forudsætninger

Du bruger i forvejen de sociale medier og vil gerne udvide din virksomheds muligheder for kommunikation, salg og branding gennem videoer på YouTube.


Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.

  • oprettelse af en YouTube kanal      
  • hvorfor du bør indsætte tekst på dine videoer
  • annoncer på YouTube
  • links til videoer
søgeoptimering

Om underviseren

Thomas er ekspert i brugen af de sociale medier som platform for virksomheders kommunikation, markedsføring og branding. I mere end 10 år har han hjulpet virksomheder med at udvikle deres digitale strategi og har siden 2013 holdt kurser for virksomheder i brugen de sociale medier som kanal for markedsføring, branding og kommunikation.

 


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 995,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kursussted: Herlev

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414