Sådan får du succes med din webshop - 3 timers kursus

Vil du lære, hvordan du får succes med din webshop? På dette kursus i webshop får du valide og effektive råd om start af webshop og salg gennem webshoppen. Kurset ledes af en af de få i Danmark, der selv har haft hånden direkte på kogepladen med en succesfuld webshop, der blev solgt med et klækkeligt overskud.

Kursusmål

På dette kursus vil du få indsigt i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du udvikler din webshop, og hvordan du genererer et mersalg gennem shoppen.

Kurset henvender sig til

Alle, der arbejder med online salg gennem en eksisterende webshop eller påtænker at starte webshop.

Forudsætninger

Det vil være en fordel, at du i forvejen har kendskab til salg og har en bestående webshop.


Kursusindhold

Kurset giver dig værktøjerne til at arbejde effektivt og målrettet med markedsføringen af din webshop online, herunder hvad der skal til, for at din virksomhed får succes online. Vi gennemgår

  • webshoppen som din online salgskanal
  • er din webshop brugervenlig nok, så kunderne vender tilbage?
  • Er din webshop optimeret i forhold til Google Analytics, Google AdWords, SEO, de sociale medier, e-mail og nyhedsbreve

Om underviseren

Thomas er ekspert i brugen af internettet som platform for markedsføring. I mere end 10 år har han hjulpet virksomheder med at udvikle deres digitale strategi og skabe succes online. Siden 2013 har han holdt kurser for virksomheder i brugen af nettet som markedsføringskanal.

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 995,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kursussted: Herlev

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414