Sådan får du succes med din hjemmeside - 3 timers kursus

Hvad skal der til, for at du får succes med din hjemmeside og bliver fundet, når kunderne søger efter dine produkter eller serviceydelser? Dette og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i kurset ”sådan får du succes med din hjemmeside”.

Kursusmål

På dette kursus vil du lære, hvordan din hjemmeside bliver til mere end et udvidet visitkort for din virksomhed. Vi ser på de parametre, din virksomhed med fordel kan slå på i kampen om at blive den hjemmeside, kunderne klikker på, når de søger efter dine ydelser online.

Kurset henvender sig til

Alle, der vil lære mere om synlighed og markedsføring på nettet. Det kan fx være dig, der til daglig er ansvarlig for virksomhedens markedsføring og kommunikation på nettet og ønsker at skabe mere værdi for din virksomheds hjemmeside

Forudsætninger

Kurset kræver ingen forudgående viden om de sociale medier eller markedsføring på nettet.


Kursusindhold

Kurset giver dig værktøjer i at arbejde effektivt med brandingen af din hjemmeside online, herunder hvad der skal til for at skabe værdi for dine kunder, så de vender tilbage. På nettet viser tendensen, at brugerne ofte udvikler sig til vanedyr, der især opsøger de sider, der har vist sig værdiskabende for dem. Dette skaber en unik mulighed for, at din virksomhed kan styrke troværdigheden til kunderne og forstærke relationen.

Kurset ser på din hjemmeside med henblik på

  • om den er brugervenlig nok
  • opsætning, design
  • hvilke brugeroplevelser, den lægger op til
  • om den skaber værdi for kunderne, så de får lyst til at vende tilbage
  • om den har tryghedsskabere
  • de signaler, den udsender

Om underviseren

Thomas er ekspert i markedsføring af hjemmesider. I mere end 10 år har han hjulpet virksomheder med at udvikle deres digitale strategi. Siden 2013 har han holdt kurser for virksomheder i markedsføring af hjemmesider

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 995,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kursussted: Herlev

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414