DevOps kursus - praktisk forløb

Er du udvikler, eller indgår du i et team, der udvikler og vedligeholder apps eller cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig. Prøv kræfter med at vedligeholde en eksisterende app og backend-service, tilføj ny funktionalitet, og overvåg, hvordan den klarer sig, når den bliver brugt af tusindvis af brugere.

Kursusmål

Målet med kurset er at få praktisk erfaring indenfor udvikling af software via DevOps-principper. Dette sker via en kombination af præsentationer og praktisk erfaring med en app, der skal udvikles og vedligeholdes i tråd med DevOps-principper.

Kurset henvender sig til

Er du udvikler eller indgår du i et team, der udvikler og vedligeholder apps, Cloud-baserede services eller begge dele? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig. Prøv kræfter med at vedligeholde en eksisterende app og backend service, tilføj ny funktionalitet, og overvåg hvordan den klarer sig, når den bliver brugt af tusindvis af brugere.

Forudsætninger

Erfaring med .Net, erfaring med C#
Erfaring med Microsoft Azure


Kursusindhold

  • Cloud-baseret arkitektur
  • VSTF Build
  • Continuous Integration
  • Continuous Deployment
  • Test af software
  • Kodekvalitet
  • Monitoring og telemetri
  • Upgrade/downgrade
  • Infrastructure as Code

Underviser
Boaz Lev er en erfaren underviser og udvikler, der har arbejdet 14 år i Microsoft – både i Danmark og i USA. Boaz har arbejdet på projekter, der har fra få tusinde brugere til millioner af brugere og derved kæmpe erfaring med hele den cyklus, softwareudvikling følger. Nu hjælper Boaz virksomheder med at lave transitionen til DevOps.

Kursusmateriale
Slides, hands-on-labs


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 15.000,- (ex. moms)
Varighed: 3 dage
Bemærk: Herlev


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414