Grundlæggende salg - 6 ugers kursus for ledige i salgspsykologi og grundlæggende salg, der udvikler din sælgende kompetencer og klæder dig på med relevante IT-værktøjer.

Salg handler om at kommunikere med andre mennesker, så de træffer beslutningen om at købe. Uanset om du skal sælge varer eller serviceydelser, om det sker personligt i detailhandlen eller i erhvervslivet - så må du kunne sælge dig selv.

På dette forløb lærer du om salgsstrategier, kundeadfærd, de psykologiske og sociale processer, der er i spil, når du arbejder med salg, kundeservice eller anden kundevendt sagsbehandling. Foruden en række værktøjer inden for salgspsykologi bliver du også undervist i en række af de IT-værktøjer, der i dag er nødvendige for at lykkes med at sælge.

Godkendt på den landsdækkende positivliste
Kurset er godkendt på den nationale/landsdækkende positivliste med akademikode 37610 og under erhvervsgruppen ”salg, indkøb og markedsføring”.

Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket.

Godkendt på den regionale positivliste
Kurset er godkendt på den regionale positivliste for Hovedstaden med listenummer 36, for Sjælland med listenummer 148, på side 7 for Fyn, på side 2 for Østjylland, på side 30 for Vestjylland og på side 7 for Sydjylland.

Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.

Dette kursus udbydes følgende steder:
København Ø

Kursusmål

Du får forståelse for grundlæggende salgspsykologi og kompetencer til at agere i forhold til forskellig kundeadfærd, tilpasse egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper for derved at opnå bedre salgsresultater.

 Kurset giver desuden en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse med planlægning, gennemførelse og opfølgning på personlige møder, salgsmøder og -præsentationer. Gennemførsel af kurset giver dig ligeledes kompetencer i Office-pakken med henblik på udarbejdelse af salgsbreve, -præsentationer, KPI mv. Derudover vil du også blive undervist i online salg via søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskinemarkedsføring (SEM).

Kurset henvender sig til

Kurset er særligt rettet mod dig, der gerne vil arbejde i detailhandlen eller servicefagene som sælger, kundeservicemedarbejder, salgssupporter og lignende.

Forudsætninger

For at blive optaget på uddannelsen er det et kriterium, at du har minimum 2 års arbejdserfaring samt ét af følgende kriterier:

En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående
Erfaring i brugen af PC og internet. Gerne erfaring med Office pakken. Selvlært - motiveret med ambitioner om at arbejde som superbruger på kontor eller indenfor administration. Positiv, motiveret og en teamplayer.

Du kan tage kurset som 6 ugers jobrettet uddannelse via din a-kasse eller med en jobplan udarbejdet af dit jobcenter. Ring og hør nærmere.


Kursusindhold

SALGSPSYKOLOGI OG GRUNDLÆGGENDE SALG

Personprofil og personlig adfærd (DISC)

Identifikation af kundemotiver og -mål

Verbal og nonverbal kommunikation

Kommunikationsværktøjer og -modeller

Spørgeteknik og aktiv lytning

Emnegenerering og Indvendingsbehandling

Telefonsalg og mødebooking

Præsentationsteknik og salgsbrevet

Værdibaseret salg og After sales service

Personlig planlægning og udvikling

  Stresshåndtering

WINDOWS 10, OFFICE 2016 OG CRM

  Word, Outlook, Excel, PowerPoint - med focus på salgsbrev, -præsentation, KPI, direct mail mv.

 SEO/SEM

  Søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering (SEM) til online salg af varer og serviceydelser

Forløbet:

I vores undervisning lægger vi stor vægt på relevans og deltageraktivitet. Det betyder at du vil opleve at der er sammenhænge mellem de faglige elementer. IT-undervisningen og salgspsykologien vil pege ind i en fælles forståelse af, hvordan en virksomhed må arbejde med salg gennem både personlig kommunikation og via IT-værktøjer. 

Du skal forvente en vis forberedelsestid til at læse pensum igennem. Samtidig får du glæde af at indgå i en studiegruppe, hvor I på planlagte dage vil samles og diskutere stoffet og forberede præsentationer til undervisningsdagene.

Uddannelsen afsluttes med aflevering af en skriftlig opgave, som du kan gå til eksamen i. Du får ligeledes mulighed for at sparre med dine holdkammerater om arbejdet med denne opgave. 

Der er klassebaseret undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger, certificerede og erfarne undervisere med branchekendskab samt tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk. 

Undervisningen foregår i samarbejde med itucation.

Modulet Salgspsykologi og grundlæggende salg er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Modulet afsluttes med en eksamen.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 23.462,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens ledelsesudfordringer og hør samtidig om vores nye kursus IT Executive Masterclass ITEM. Læs mere og tilmeld dig her.

NYHED - It Executive Masterclass
for dig dig har brug for ledelsesværktøje til at styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Læs mere her

Persondata og datasikkerhed for praktikere

Med EU's persondataforordning indføres krav til virksomheders behandling af personfølsomme oplysninger. Du får anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her

NYHED - Robotic Process Automation - RPA
Lær om software-robotter eller Robotic Process Automation, der er en effektiv og billig måde at at frigøre kræfter og ressourcer. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414