Robotic Process Automation - Introduktionskursus RPA 1.0

Kursusmål

Kurset giver dig svar på følgende spørgsmål - og viden om:

Kurset henvender sig til

Alle som gerne vil vide mere om software-robotter og er interesserede i teknologien, udfordringerne og mulighederne forbundet hermed.

Forudsætninger

Der er som sådan ingen forudsætninger for at lære at tænke mere digitalt og tænke i automatisering. Men det er en fordel at have flair for digitalisering og teknologi.

Kursusindhold

En software robot er et program der kan imitere hvad du normalt ville gøre på din computer. Fx at logge ind i programmer, indtaste data, kopiere information fra ét system til et andet, modtage og sende e-mails, hente data fra hjemmesider og rigtigt mange andre ting.

En af de store udfordringer ved anvendelse af software robotter er at identificere hvilke arbejdsopgaver, der faktisk er egnede til automatisering. På dette nye kursus vil du lære at forstå software robotter og mulighederne de repræsenterer. Du vil lære hvor i din organisation det bedst kan betale sig at starte med et pilotprojekt og hvordan du kan anvende denne nye teknologi til at effektivisere og skabe konkurrencemæssige fordele.

Ved hjælp af såkaldte software robotter, er det blevet nemt at automatisere monotone gentagne administrative opgaver, og derved skabe tid til opgaver med en højere værdi for virksomheden. Brug af software robotter kan give bedre tid til at levere en højere kvalitet, giver overskud til at tage flere opgaver ind, give kundeservice tid til at tage sig af en sag mere, give sælgerne mulighed for at nå at ringe til en kunde mere eller give marketing tid til at slå en nyhed eller to mere op på de sociale medier.

Eksempler: 
I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne 700 timers arbejde. Hos forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet sit største overskud nogensinde. Og hos Pension Danmark forventer direktøren, at robotter inden for et par år vil overtage mere end 50 procent af arbejdet.

Erfaringer fra Odense, Alka og Pension Danmark er blot toppen af isbjerget i den udvikling, som foregår lige nu.

Underviseren er Michael Fray fra rådgivningsvirksomheden Frays.Net A/S, er certificeret ECM Master, forfatter, foredragsholder og er højt specialiseret i digitalisering og automatisering af arbejdsgange. Michael har arbejdet med Enterprise Content Management og digitalisering i mere end 17 år og har bl.a. arbejdet for NNIT og andre store og mellemstore virksomheder i både den private og offentlige sektor, primært i Danmark og Norge.

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.995,- (ex. moms)
Varighed: 1 dag
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 14. aug. i Århus
  • Kursus den 22. aug. i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 15. okt. i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 24. okt. i Århus

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1114 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.