Robotic Process Automation (RPA) - Grundlæggende 1 dags kursus

Bevæger man sig inden for digitaliseringsfeltet mellem IT og forretning er termer som softwarerobotter, Robotic Process Automation (RPA) og Robotic Desktop Automation (RDA) uundgåelige.

Du lærer blandt andet hvad RPA og RDA er, hvad det kan bruges til og hvordan du kommer rigtigt i gang med at automatisere og digitalisere dine processer. Vi gennemgår forskelle, ligheder, prisniveau med videre for de forskellige værktøjer på markedet, så du kan begynde de indledende overvejelser til hvad der er vigtigt at fokusere på i forhold til din organisation.

Sidst men ikke mindst, lægger vi buzzwords og PowerPoint slides til side og sikrer dig et praktisk indblik i hvordan teknologien fungerer ved en live demo af RPA værktøjerne.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

Hvad opnår du med kurset?

 • Forståelse for mulighederne ved brug af softwarerobotter.
 • Viden om hvor det bedst kan betale sig at starte med et pilotprojekt i din organisation.
 • Redskaber til identificering, vurdering og prioritering af din virksomheds arbejdsprocesser og -opgaver i forhold til RPA/RDA.
 • Kompetencer til at arbejde med at effektivisere og skabe konkurrencemæssige fordele via implementering af softwarerobotter.
 • Viden om forskelle, ligheder og prisniveau for minimum 3 af de mest anvendte værktøjer.
 • En checkliste med hvad der skal til for at komme i gang med automatisering.

 

Kurset henvender sig til

Medarbejdere og ledere, som arbejder med forretningsanalyse, projektledelse, IT, digitalisering, LEAN, procesoptimering eller lignende, der er interesseret i at tage skridtet videre fra procesoptimering til procesautomatisering. Kurset er som udgangspunkt ikke henvendt til udvikleren, der skal lære at bygge robotter, men derimod medarbejderen i forretningen, der vil bane vejen for RPA i sin afdeling/virksomhed.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at lære at tænke i automatisering - derimod er de vigtigste egenskaber at være nysgerrig, se muligheder frem for forhindringer og være villig til at prøve sig frem.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har generel interesse og flair for digitalisering samt teknologi. Du behøver dog ikke at være mester i at udvikle softwarerobotter eller superbruger af Excel.

Kursusindhold

I løbet af dette 1-dagskursus kommer vi i fællesskab igennem følgende: 

 • Definition af RPA/RDA, anvendelsesmuligheder og gevinster.
 • Udfordringer forbundet med implementering af RPA/RDA.
 • Leverandører og værktøjer på markedet for RPA/RDA.
 • Idégenereringsworkshop - Identificering og prioritering af opgaver til automatisering med RPA/RDA
 • Overvejelser i forhold til IT-sikkerhed og regulatoriske krav.
 • Praktiske eksempler og inspiration til opbygning af ’best practice’
 • Live-demonstration af udvikling og afvikling af en softwarerobot i UiPath. Vi gennemgår forskelle, ligheder, prisniveau med videre, for en række af de mest brugte værktøjer.

 

Kurset er i høj grad interaktivt og der er god tid til at have en dialog på tværs af kursister og underviser. Særligt vil der under idégeneringsworkshoppen være lagt op til vidensdeling og sparring med de andre deltagere samt undervise, hvor vi ser, at man tager udgangspunkt i konkrete eksempler fra egen organisation.  


Michael Fray -Underviser i RPA

Michael Fray har i over 20 år arbejdet med at digitalisere og automatisere virksomheders arbejdsgange, og har siden 2017 undervist i RPA hos IDG Kurser og har stået for projekter med softwarerobotter i store og små virksomheder i både ind- og udland, senest i Danmark, USA og Mellemøsten. Derudover har Michael tidligere arbejdet for RPA producenten UiPath og arbejder i dag som selvstændig RPA-rådgiver, -arkitekt og -udvikler.

 


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 3.495,- (ekskl. moms)
Varighed:
dag

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Schrems II: Praktisk indføring i sagen og sikring af compliance.
På dette kursus fører Schrems II-ekspert, advokat Martin Folke Vasehus, dig gennem en række praktiske forhold ved Schrems II – og klarlægger, hvordan du kan sikre, at dine data-overførsler ikke er ulovlige.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Mere om formler, funktioner, betinget format og datavalidering.
Læs mere og tilmeld dig her

Makroer i Excel - online kursus

Lær at benytte makroer til at spare tid, undgå fejl og automatisere processer i Excel. Det er ikke et kursus i VBA, men et kursus i makroer.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414