MCSA: Microsoft Windows 8.1 - Microsoft Certified Solutions Associate

IT certificering i Windows 8 på MCSA-niveau, som er målrettet dig, der vil arbejde med store miljøer baseret på Windows 8.

Certificeringen sætter dig blandt andet i stand til at varetage support-, specialist- og konsulentjobs.

Her er kurset for dig, som vil arbejde professionelt med Windows i et større miljø. Certificeringskurset er på MCSA-niveau (Microsoft Certified Solutions Associate) og består af to store kurser:
•70-687: Configuring Windows 8.1
•70-688: Supporting Windows 8.1

Det samlede forløb varer 6 uger, og efter endt kursus tilbydes du at tage den tilhørende certificeringseksamen uden beregning.

Kurset henvender sig til

Forudsætninger


Kursusindhold

MCSA-kurset er baseret på engelsksproget e-learning af høj kvalitet fra den store irske producent Skillsoft, som har produceret e-learning og systemtræning siden 1989.

På ledighedskurset har du vide muligheder for at specialisere dig uden af den grund at miste fokus. Opbygningen, der kombinerer de omfattende kurser, opdateret faglitteratur (flere end 30.000 titler) af høj kvalitet og mentoring, åbner i en vis forstand op for at du, så at sige, kan gå “ud af en tangent”, uden at du af den grund kommer helt ud af konteksten for kurset. Formen bevirker i sagens natur, at du ikke behøver at tage hensyn til medkursisters behov, og du har alle muligheder for at komme helt i dybden med materialet.

Der er tale om et fuldtidskursus – og du kan ikke nå det, hvis du ikke behandler det som et sådant.

Vi anbefaler, at du arbejder koncentreret med selve onlinekurserne i mellem 2 og 4 timer om dagen, og derudover supplerer med læsning i de tilhørende og anbefalede bøger, samt tilegnelse af specifik viden og inspiration hos din mentor.

Der er adgang til chatroom, voice chat og mailudveksling med din mentor. Brug denne som støtte i forhold til indholdet på kurserne samt i forhold til yderligere forklaring af emner i kursusmaterialet.

Som en del af kurset, har du adgang til Practice Labs, hvor du kan træne dine færdigheder i et miljø, der kommer så tæt på det virkelige, som det er muligt.

Bemærk at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.


Vil du have en MCSA certificering?

For at opnå en MCSA-certificering skal du bestå to eksaminer - 70-687: Configuring Windows 8.1 samt 70-688: Supporting Windows 8.1.

Certificeringen er, som alle certificeringer fra Microsoft, internationalt anerkendt. Den er en vigtig trædesten mod yderligere opkvalificering - for eksempel på MCSE-niveau.

For at kunne bestå de to eksaminer - og for at kunne gennemføre kurset - bør du have nogen erfaring med at installere, konfigurere og administrere klienter i et netværksmiljø baseret på Windows.
Ligeledes bør du have erfaring med at anvende operativsystemer og applikationer i samme miljø.
Du skal være fortrolig med klientadministration i Windows Server, og med at administrere værktøjer som eksempelvis System Center Suite.

I forbindelse med selve eksamensdelen anbefales det at tage den inkluderede forberedende test (MeasureUP test) op til 4 gange. Hvis du i denne test – samt i de enkelte tests i kurserne – opnår over 85% korrekte svar, vil du i det store hele have forstået det læste stof, og være klar til at tage din certificeringseksamen.

Bemærk også at MCSA-certificeringen relativt enkelt vil kunne opgraderes fra at have basis i Windows 8 til ditto i Windows 10, når disse certificeringer og de tilhørende kurser frigives.Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 20.700,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens ledelsesudfordringer og hør samtidig om vores nye kursus IT Executive Masterclass ITEM. Læs mere og tilmeld dig her.

NYHED - It Executive Masterclass
for dig dig har brug for ledelsesværktøje til at styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Læs mere her

Persondata og datasikkerhed for praktikere

Med EU's persondataforordning indføres krav til virksomheders behandling af personfølsomme oplysninger. Du får anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her

NYHED - Robotic Process Automation - RPA
Lær om software-robotter eller Robotic Process Automation, der er en effektiv og billig måde at at frigøre kræfter og ressourcer. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414