After Effects til reklamespots og visuelle effekter

Skal du tilføje tekstskilte og animeret grafik til et interview eller en virksomhedspræsentation?

After Effects er ikke bare et program til efterbehandling af videooptagelser. Du kan lave reklamespots, animere tegnefilm, lave dit eget virtuelle tv-studie med green screen-optagelser og meget, meget mere.

Kursusmål

Importere forskellige medier, som billeder, video og lyd
  • Animere tekst- og grafik-elementer
  •  Integrere dine animationer i eksisterende optagelser
  • Efterbehandle og justere dine videooptagelser
  • Klargøre og eksportere videofiler til YouTube, Facebook m.m.

Kurset henvender sig til

Ønsker du at forbedre dine optagelser med udskiftning af en grå himmel eller avanceret farvejustering? Så har du brug for vores 2-dages After Effects-kursus.

Forudsætninger

Du kan deltage og får fuldt udbytte af indholdet, uden kendskab til After Effects. Det er to intensive dage, der suppleres af Adobes populære e-bog: Adobe After Effects CC Classroom in a Book. Den kan med trin-for-trin-vejledninger, hjælpe dig videre med de ting, du har lært på kurset.


Kursusindhold

After Effects’ brugerflade og værktøjer
  • Animation af tekster og grafiske elementer
  • Efterbehandling og farvekorrektion af videooptagelser
  • Introduktion til visual effects med de indbyggede effekter
  • Eksport af videoer

På kurset gennemgår vi alle de grundlæggende værktøjer og funktioner i After Effects. Du bliver bekendt med både programmets 2D- og 3D-funktioner, imens vi laver reklamespots og tilføjer animerede tekster til videooptagelser. Herefter stifter du bekendtskab med programmets mange effekter og lærer at eksportere film fra både After Effects selv og fra Adobe Media Encoder.

Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 8.995,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage
Bemærk: Kurset er meget intensivt, da der maksimalt deltager 4-6 kursister på et hold.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Programmet:
 
• Digitalisering og Big Data – Udfordringer og muligheder på markedspladsen.
• Kommunikation – Hvilken rolle spiller kommunikation i forhold til succesfuld ledelse og for en virksomhed i forandring? )
• It Executive Masterclass - Hvad kan du forvente af uddannelsen?
• Spørgetid/Diskussion - vedrørende emnerne og uddannelsen.

Tilmeld dig her.

It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414