Sociale medier - Et 6 ugers kursus for ledige, hvor du lærer at arbejde professionelt med Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube.

På kurset i sociale medier lærer du at opbygge et komplet social media-setup med LinkedIn, Facebook, YouTube og Instagram. Du bliver klædt på til at kunne arbejde professionelt med kommunikation i tekst, billeder og video, så du bedst muligt kan servicere brugerne og varetage virksomhedens interesser.

Du opnår du grundig viden om medieforbrug og -adfærd hos forskellige målgrupper, og du lærer at vurdere relevans af platforme, kanaler og medier i forhold til målgruppens behov og tilstedeværelse. Du får ligeledes hands-on erfaring med de forskellige platforme.

Godkendt på den landsdækkende positivliste
Kurset er godkendt på den nationale/landsdækkende positivliste med akademikode 37579 og under erhvervsgruppen ”salg, indkøb og markedsføring”.

Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket.

Kurset henvender sig til

Kurset er til dig, der ønsker at arbejde som social media manager, kommunikationsmedarbejder, marketingkoordinator m.m.

Forudsætninger

For at blive optaget på uddannelsen er det et kriterium, at du har minimum 2 års arbejdserfaring, samt ét af følgende kriterier:

En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.


Kursusindhold

SOCIALE MEDIER

Du vil blive undervist i baggrunden fro de sociale medier, samt forskellen der er de forskellige medier imellem. Samtidig opnår du grundig viden og erfaring med Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og andre sociale medier. Derigennem opnår du viden om de sociale medieplatforme, deres brugere og egenskaber.  

KOMMUNIKATION

Du får grundig kendskab til netværkstankegangen og dens indvirkning på engagement og kommunikation. Du vil blive undervist i viral kommunikation, kundeservice og salg på de sociale medier. Samtidig lærer du også at opbygge et community og planlægge brugerinvolverende aktiviteter.  

STATEGI OG OVERVÅGNING

Du får kompetencer til formulering af kritiske succesfaktorer for virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier og samtidig lærer du at udarbejde en social mediestrategi, der kan indarbejdes i allerede eksisterende strategier. Ligeledes vil du modtage undervisning i måling af engagement, omtale og formulering af politikker.

Om undervisningen

Undervisningsformen er praksisnær og veksler mellem underviseroplæg, diskussioner og opgaver. Der er klassebaseret undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger med certificerede og erfarne undervisere.

Undervisningen foregår hos Itucation, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.
 

Pris

Kurset koster DKK 3.998,68 ekskl. moms pr. uge. Hvis du er berettiget vil a-kassen eller jobcentret afholde udgiften.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 23.992,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Læs mere og tilmeld dig her.


TIPS & TRICKS med Excel - du kan nå det endnu.
Torsdag den 22. marts kl. 13.30 øser Ernst Lohse af sin enorme Excel-viden - læs mere og tilmeld dig her


It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414