Change Management Foundation & Practitioner

- med dansk underviser

Change Management – eller forandringsledelse – fra APMG, er en internationalt anerkendt akkreditering ligesom for eksempel PRINCE2® og MSP®. Certificeringen er blevet til i et samarbejde mellem APMG og Change Management Institute, som er et internationalt og professionelt netværk af Change Managers.

Change Management kurserne kan ses som en standard for den professionelle viden som kan og bør forventes af professionelle som arbejder med forandringsledelse. Kurset giver projektledere, ledere, forandringsagenter eller Change Managers med flere, en række tilgange og værktøjer til gennemførelse og fastholdelse af de forandringer, som så ofte er forudsætningen for gevinstrealisering.

Fysisk København Ø
Projektledelse kategoribillede

Det får du ud af kurset

  • Et intensivt 5-dages kursus med praktiske øvelser og dialog
  • Du får praktiske værktøjer til at lede og fastholde forandringer effektivt
  • Du opnår både Change Management Foundation- og Practitioner-certificeringer

Pris ex. moms.

kr. 21.000,-

Tilmeld kursus

Det får du ud af kurset

  • Et intensivt 5-dages kursus med praktiske øvelser og dialog
  • Du får praktiske værktøjer til at lede og fastholde forandringer effektivt
  • Du opnår både Change Management Foundation- og Practitioner-certificeringer

Målgruppe

Der er ikke formelle krav til forudsætninger for at tage dette kursus. Der er dog en klar fordel, at du er god til at læse og forstå engelsk. Forudsætningen for at gå op til Practitioner eksamen er, at du har bestået Change Management eksamen, som afholdes på dag 3. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde med forandringsledelse i praksis.
Vis mere

Forudsætninger

Der er en klar fordel, at du er god til at læse og forstå engelsk. Forudsætningen for at gå op til Practitioner eksamen er, at du har bestået Change Management eksamen, som afholdes på dag 3. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde med forandringsledelse i praksis.
Vis mere

Kursusmål

Det kombinerede Foundation og Practitioner kursus er designet til at give dig den nødvendige viden og forståelse, til at kunne omsætte og tilpasse viden til praksis, indenfor områderne forandringer og individet, forandringer og organisationen, kommunikation og interessenter, samt forandringsledelsespraksis

Udbytte

  • Viden om hvordan man opretholder interessenters engagement
  • Viden om hvordan man kan planlægge, udføre og måle effektiv kommunikation
  • Viden om hvordan man vurderer påvirkningerne af forandringer
  • Viden om effektive teams og hvordan man genkender og håndtere modstand mod forandring
  • Viden om forandringsledelse relateret til projektledelse
  • Viden om hvordan man fastholder den nye tilstand, efter gennemførte forandringer
  • Forståelse for hvordan man tilpasser og omsætter den erhvervede viden indenfor forandringsledelse til anvendelse i praksis
For organisationen vil udbyttet blandt andet være øget sandsynlighed for succesfulde forandringer, minimering af risici i forbindelse med mislykkede initiativer, samt tilpasning af forandringstiltag, så de passer til etablerede, proces-drevne metoder (som f.eks. PRINCE2 og MSP).
Vis mere

Kursusindhold

Kurset gennemgår følgende centrale emner: Læreprocesser, læringsstile, læringsdykket, motivation, persontyper, organisatorisk kultur, centrale forandringsmodeller, roller i forandringsledelse, forandringens drivkraft (vision), identificering, segmentering og kortlægning af interessenter, strategier for påvirkning, feedback og kommunikationstilgange, faktorer, barrierer og tilgange til kommunikation, kommunikationskanaler, planlægning af kommunikationsaktiviteter, identifikation og vurdering af forandringers påvirkning og påvirkning af interessenter, opbygning af organisatorisk forandringsparathed, opbygning af change teams, forberedelse til modstand, forandringsinitiativer relateret til projekter og programmer, samt koncepter til fastholdelse af forandringer.

Undervisningsform
Kurset afholdes som et 5-dages intensivt kursus uden overnatning. Kurset afholdes kl. 9:00 – 16:30 alle dage. Du skal være opmærksom på, at der vil være aftenarbejde på kurset. Foundation kurset udgør de første 3 dage, og dag 3 afsluttes med Foundation eksamen, der afholdes midt på eftermiddagen. Practitionerdelen af kurset afholdes på dag 4, hvor der undervises kl. 9:00 . 17:00, og på Dag 5. Der undervises frem til middag, hvorefter Practitioner eksamen afholdes. Undervisningen veksler mellem gennemgang af teori, dialog og øvelser, hvor de lærte værktøjer og tilgange sættes i spil, relateret til en relevant case. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksamener.

Undervisere og sprog Kurset afholdes med dansk akkrediteret underviser. Certificering, e-bog og materialer er på engelsk.

Eksamen
Kurset giver dig to certificeringer og består således også af to eksaminer. En Foundation eksamen på Dag 3 og en Practitioner eksamen på Dag 5. De to eksaminer er beskrevet herunder.

Change Management Foundation eksamen 40 minutters eksamen. Eksamen er uden brug af grundbog og består af 50 multiple-choice spørgsmål. Der kræves 50% rigtige for at bestå. Change Management Practitioner eksamen 2 ½ times eksamen. Til eksamen må grundbog benyttes og den består af 80 multiple-choice spørgsmål. Der kræves 50% rigtige for at bestå.

APMG International Change Management™ courses are offered by emagine an Accredited Training Organisation of The APM Group Ltd.
Vis mere
June

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på telefon 77 300 123, så hjælper vi dig gerne videre.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08-16.

Du er også velkommen til at kontakte os på kurser@cw.dk.

June Kontakt os

Kursusdatoer

Dato Tid Sted Status Pris
21-10-2024 +4 dage
22-10-2024
23-10-2024
24-10-2024
25-10-2024
09.00 - 16:30 København Ø Ledige pladser 21.000 kr.