Agile PM Practitioner - AgilePM® er agil projektledelse i sin reneste form. En komplet projektledelsesmetode baseret på den agile grundtanke.

Kurset er for dig, der ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra hele vejen fra start til slut.
Kurset er desuden velegnet til at give dig et mere grundigt kendskab til, hvad agile grundlæggende er. Metoden har inspireret til de grundlæggende principper, som i dag ligger bag alle agile metoder.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

Du får indgående viden om en af de få agile modeller, som udover leverance også omfatter organisatorisk styringsstruktur (governance), og som derfor dækker hele organisationens behov for ledelse og styring af projekter.

AgilePM® er agil projektledelse i sin reneste form. En komplet projektledelsesmetode baseret på den agile grundtanke.

AgilePM® (Agile Project Management) er baseret på den agile metode DSDM, der er en af de oprindelige, agile projektledelsesmetoder. Metoden udmærker sig ved at være en fleksibel metode, der samtidig sikrer en struktureret tilgang til projekter som en afgrænset proces med en begyndelse, en midte og en slutning.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®.

Mange organisationer efterlyser skalerbarhed i den agile tilgang. AgilePM® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen. 

Kurset henvender sig til

Kurset er for dig der har en ledende rolle i projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder. Det kan være som projekt- eller teamleder, Scrum master eller product owner.

Forudsætninger

Forudsætningen for at deltage i kurset er, at du har bestået AgilePM® Foundation


Kursusindhold

Bedre kontrol over projekterne. Hurtig leverance af forandringer. Bedre integration med virksomhedens øvrige forandringsinitiativer 

AgilePM® er en skalerbar, agil projektmetode, som omfatter de væsentligste styringsmekanismer for virksomhedens projektportefølje. Den har alt hvad virksomheden behøver uden at det bliver tungt og bureaukratisk. 

Du får bedre indsigt i teknikker til at planlægge samt styre bl.a. tid og kvalitet i et agilt projekt, og du lærer om roller, ansvar og prioritering. 

Du får forståelse for hvordan principperne i AgilePM® kan bidrage til at gøre hele organisationen agil. 

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®. 


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 10.500,- (ex. moms)
Varighed: dag

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Kom til TIPS & TRICKS med Excel
Vores dygtige Excel-underviser Ernst Lohse viser spændende sider af Excel torsdag d. 29. august kl. 14 i vores lokaler i Herlev.
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads fra 8 til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler.
Inkl. i prisen er fuld forplejning samt teknisk support og service.
Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.

NYHED: Robotic Process Automation - Udvidet RPA 2.0
Vi har bygget videre på vores introduktionskursus til RPA og har sammensat dette udvidede kursusforløb med fokus på de nyeste teknologier som IPA, machine learning og sproggenkendelse. Vi undersøger også, hvordan RPA påvirker organiseringen og rollefordelingerne ude i virksomhederne og hvilke muligheder det giver.
Se hele programmet her!

NYHED!: IT Kriseledelse - Cyber Crisis Management
På vores nyeste digital-sikkerhedskursus får du praktiske værktøjer, solid rådgivning og bliver stresstestet / udfordret af underviserne, Ken Bonefeld og Christian Thygesen
Se det fulde program her!

It Executive Masterclass
For dig der har brug for ledelsesværktøjer til at styrke din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. IDG Kursers flagskibsuddannelse til ledere med ansvaret for digitalisering, nye teknologier og de mange forandringer, som følger i kølvandet på datadreven digital ledelse. Læs mere her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414