Robotic Process Automation (RPA) - Videregående 2 dages kursus

Deltag på dette kursus, hvor du bliver klædt på til at gå fra nysgerrighed eller eventuelt et par eksperimentelle enkeltstående robotter til en skalérbar løsning for dine softwarerobotter. Få konkrete værktøjer til at komme rigtigt i gang med RPA.

Kursusmål

Kurset giver dig blandt andet svar på følgende spørgsmål:

 • Hvad der skal til for at skabe en skalérbar løsning for til automatiseringer i forretningen?
 • Hvordan kommer du til at arbejde med strategiske tiltag, udviklingsmetodikker, implementering og forankring i organisationen, der sikrer øget gevinstrealisering?
 • Hvordan laver du en individuel handleplan for, hvordan du kan trække den viden, du har tilegnet dig ind i egen organisation?

Kurset henvender sig til

Medarbejdere og ledere, som arbejder med forretningsanalyse, projektledelse, IT, digitalisering, LEAN, procesoptimering med videre.

Forudsætninger

Du har grundlæggende viden om og eventuelt praktisk erfaring med den forretningsorienterede side af RPA og/eller automatisering af processer. Du ønsker at udbygge din eksisterende viden om hvordan du går fra at have ingen eller få, enkeltstående automatiseringer til en skaleret løsning, hvor værdien løftes til det næste niveau.


Kursusindhold

I løbet af dette 2-dagskursus kommer vi i fællesskab igennem følgende:

 • Strategi og vision for skalering af arbejdet med softwarerobotter.
 • Gevinstrealisering – hvordan sikrer vi gevinsten af udviklingsarbejdet.

   

 • Governance og Operating Model, der understøtter en effektiv proces og skaber mest mulig værdi.
 • Organisering og kompetencer – hvem skal lave hvad og hvordan skal de organiseres.
 • Udviklingsmetodik herunder dokumentation, genbrugelighed, Exception handling, funktionsadskillelse, test, go-live/Hyper Care, logning og ændringsstyring.
 • Proceskortlægning og klargørelse til automatisering gennem procesdiagrammer, visuel procesdokumentation og Process/Solution Definition Document
 • Implementering og forankring i organisationen for at sikre gevinstrealisering.
 • En status på hvor kognitive teknologier som fx AI (Artificial Intelligence) /ML (Machine Learning) og Chat Bots er nu og hvordan de kan forbindes med RPA.
 • Udarbejdelse af individuelle handleplaner til at løfte jeres arbejde med RPA til næste niveau.
 • Praktiske eksempler, skabeloner og inspiration til opbygning af ’best practice’.

Kurset er i høj grad interaktivt, og der er god tid til at have en dialog på tværs af kursister og underviser. Særligt vil der under diverse øvelser være lagt op til vidensdeling og sparring med de andre deltagere samt underviser, hvor vi gerne ser, at man tager udgangspunkt i konkrete eksempler fra egen organisation. 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.995,- (ekskl. moms)
Varighed: 2 dage
Bemærk: kursus og workshop.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Microsoft Teams - næste kursus starter 26. februar
Gør det let at arbejde sammen i teams og afdelinger, uanset hvor i er geografisk placeret. På dette kursus vil du få en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Opbyg jeres helt egen kommunikations- og samarbejdsplatform og få alt samlet ét sted, uanset om du arbejder på din pc, mobil eller via internettet.
Se det fulde program her


Udvikling af bots i C#
Sproget er fremtidens brugergrænseflade og bots ersom apps i den grænseflade. Viden om hvordan man anvender og udviklerbots, bliver derfor vigtig for mange virksomheder fremadrettet.
Efter kurset vil du stå med en intelligent bot, der kan svare på spørgsmål, kan udføre handlinger i bagvedliggende systemer og som kan tilgås fra en række forskellige applikationer og hjemmesider.
Se det fulde program her

Professionelle it-kontrakter - næste kursus starter den 17. marts 2020
Det er afgørende for alle organisationers brug af it, at deres it-kontrakter understøtter forretningen og ikke indeholder uhensigtsmæssige faldgruber. I takt med et stigende antal it-kontrakter og øget kompleksitet i it-landskabet er det blevet både sværere og vigtigere at sikre gode it-kontrakter. En dårlig kontrakt kan betyde store omkostninger. På dette kursus bliver du klædt på til netop at håndtere både små og store it-kontrakter i praksis.
Se det fulde program her!

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414