PRINCE2® Foundation og Agile® Practitioner

Skab endnu stærkere PRINCE2®-projekter med en kombination af PRINCE2® og agile metoder
Dette kursus giver dig en grundig viden om PRINCE2® projektstyringsmetoden, agile metoder og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø.

Kurset forbereder dig til at tage både PRINCE2® Foundation eksamen og PRINCE2® Agile Practitioner eksamen.

Kursusmål

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2® projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter ved systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter uden at du mister fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På kurset lærer du om de agilemetoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2®.

Kurset henvender sig til

Kurset er for dig, der har kendskab til PRINCE2® metoden og som ønsker at koble den viden samme med den agile tilgang. Dette er enten som individ eller organisation, hvor du ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering.

Forudsætninger

Du er typisk involveret i projekter som for eksempel projektmedarbejder eller projektleder.


Kursusindhold

• Kurset vil give dig en grundig indføring i PRINCE2® som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder samtidig med at du vil få en forståelse af den agile tilgang, frameworks som Scrum og Kanban.
• Du vil også få indsigt i hvordan PRINCE2® og de agile tilgange kan tilpasses til, at kunne arbejde bedst muligt sammen og hvordan du kan skabe sammenhæng mellem principperne, processerne og temaerne i PRINCE2®.
• Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2® Foundation eksamen og PRINCE2® Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter.

Undervisningsform:
Kurset afholdes over seks undervisningsdage efterfulgt af PRINCE2® Foundation og efter PRINCE2® Agile Practitioner eksamen. 

Undervisere og sprog:
Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt, program og porteføljestyring. De har en bred praktisk erfaring koblet sammen med en dyb faglig og teoretisk ballast.

Kurset afholdes med dansk akkrediteret underviser. Certificering, manual og materialer for PRINCE2® Foundation er på dansk. Certificering, manual og materialer for PRINCE2® Agile Practitioner er på engelsk.

 
Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 23.500,- (ex. moms)
Varighed: 6 dage
Bemærk: Ekskl. moms.

Inkl. certificering, materialer, manual og forplejning.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

It Executive Masterclass - næste kursus starter tirsdag den 1. oktober og der er få ledige pladser .
For dig der har brug for ledelsesværktøjer til at styrke din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. IDG Kursers flagskibsuddannelse til ledere med ansvaret for digitalisering, nye teknologier og de mange forandringer, som følger i kølvandet på datadreven digital ledelse. Læs mere her

Robotic Process Automation - Udvidet RPA 2.0
Vi har bygget videre på vores introduktionskursus til RPA og har sammensat dette udvidede kursusforløb med fokus på de nyeste teknologier som IPA, machine learning og sproggenkendelse. Vi undersøger også, hvordan RPA påvirker organiseringen og rollefordelingerne ude i virksomhederne og hvilke muligheder det giver.
Se hele programmet her!

NYHED!: IT Kriseledelse - Cyber Crisis Management
På vores nyeste digital-sikkerhedskursus får du praktiske værktøjer, solid rådgivning og bliver stresstestet / udfordret af underviserne, Ken Bonefeld og Christian Thygesen
Se det fulde program her!

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler.
Inkl. i prisen er fuld forplejning samt teknisk support og service.
Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414