Udvikling af bots i C#

Kursusmål

På dette 1-dages kursus lærer du at udvikle bots baseret på Microsofts Botframework og i C#. Du kommer gennem de grundlæggende principper i udviklingen af en bot og du får arbejdet med nogle af de Azure AI services, der kan gøre din bot intelligent. 

Efter kurset vil du stå med en intelligent bot, der kan svare på spørgsmål, kan udføre handlinger i bagvedliggende systemer og som kan tilgås fra en række forskellige applikationer og hjemmesider. 

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af:

Kurset henvender sig til

Kurset er for alle udviklere, der gerne vil i gang med at lave bots - det kan eksempelvis være for din virksomhed hvad enten det er til kundeservice, til IT-support eller en intern bot til kontoret.

Forudsætninger

Det forventes at du har god erfaring med Visual Studio og C#. Du behøver ikke have konkret erfaring med brugen af Azure services, men det vil være en fordel at have noget kendskab til Azure eller en anden cloud.

Kursusindhold

 

 

 

 

Underviser 

Underviseren er Thomas Martinsen, der kommer med en solid teknisk baggrund. Thomas har masser af praktisk erfaring fra sin konsulentvirksomhed, hvor han vejleder virksomheder i brugen af IoT og AI. Det er noget af denne praktiske viden, som han blandt andet tager med på kurset.

 

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.900,- (ekskl. moms)
Varighed: 1 dag
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 24. sept. i København (Herlev)
  • Kursus den 16. nov. i København (Herlev)

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1335 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.