Instagram kursus

På dette dagskursus i Instagram vil du blive i stand til at bruge Instagram professionelt i din virksomhed. Du vil få praktisk erfaring med annoncering og effektiv kommunikation på Instagram. Du vil også lære, hvordan du finder og udvikler relevant indhold til din målgruppe og opnå en forståelse for korrekt brug af hashtags, stories, effekter m.m.

Kursusmål

  • Lær hvordan du udvikler en professionel strategi på Instagram
  • Få styr på, hvordan du får de rigtige følgere – og hvordan du sikrer, at de engagerer sig i dit indhold
  • Lær at anvende konkrete skabeloner og værktøjer, som kan sikre en knivskarp indholdsstrategi
  • Få styr på, hvordan du anvender hashtags strategisk
  • Få praktisk erfaring med effektmåling, så du selv kan måle effekten af din aktivitet og dine opslag
  • Lær om arbejdet med bloggere og influencer marketing
  • Bliv introduceret til de forskellige annonceringsmuligheder

Kurset henvender sig til

Kurset tager udgangspunkt i dine aktuelle behov. Dette dagskursus i Instagram er for dig, der vil arbejde professionelt med Instagram.

Forudsætninger

Det kræver ingen forudgående erfaring med Instagram eller markedsføring på de sociale medier for at kunne deltage på dette dagskursus.

Kursusindhold

Engager dine følgere

På kurset vil du lære, hvordan du får det størst mulige udbytte af dine følgere på Instagram. Du vil få konkrete ideer til udarbejdelse af indhold, som er relevant for netop din målgruppe. Du vil også lære, hvordan du udnytter mediets mere kreative muligheder. 

Annoncering på Instagram

Som en del af kursus vil du lære om Instagram annoncering, der foregår via Facebooks annonceringsplatform. Her har du rig mulighed for at målrette dit indhold mod netop din målgruppe. Du vil lære at arbejde med forskellige kampagnetyper og annonceformater. Efter kurset vil du selv kunne opsætte og udvikle annoncer på Instagram. 

Strategisk brug af #hashtags

Med hashtags kan du nå endnu bredere ud og ramme potentielle følgere. Du kan sikre, at din profil og dine opslag bliver fundet, og at de rammer personer, som ikke allerede følger dig. I løbet af kurset vil du lære om hashtag-analyser, og du vil opnå en solid forståelse for, hvordan du bruger hashtags professionelt. 

Influencer marketing

Influencer marketing er en stor del af Instagram. Du vil derfor også blive introduceret til, hvordan din virksomhed strategisk kan inddrage og opbygge gode relationer til influencers på Instagram. Du vil lære at identificere og udvælge netop de influencers, der kan være med til at skabe positive resultater for din virksomhed. 

Konkrete eksempler

I løbet af kurset vil du blive introduceret til konkrete eksempler og vores allerbedste råd til, hvordan du får succes med din markedsføring på Instagram. Formålet er, at du skal kunne bruge eksemplerne direkte i din markedsføring efter kurset.


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 3.995,- (ekskl. moms)
Varighed:
1 dag
Bemærk:
Max. 5 deltagere pr. hold.
Gennemarbejdet kursus materiale er inkluderet.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Schrems II: Praktisk indføring i sagen og sikring af compliance.
På dette kursus fører Schrems II-ekspert, advokat Martin Folke Vasehus, dig gennem en række praktiske forhold ved Schrems II – og klarlægger, hvordan du kan sikre, at dine data-overførsler ikke er ulovlige.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Mere om formler, funktioner, betinget format og datavalidering.
Læs mere og tilmeld dig her

Makroer i Excel - online kursus

Lær at benytte makroer til at spare tid, undgå fejl og automatisere processer i Excel. Det er ikke et kursus i VBA, men et kursus i makroer.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414