GDPR-koordinator & persondataspecialist - 6 ugers erhvervsrettet kursus for ledige

Gennem dette forløb bliver du i stand til at arbejde professionelt med persondata, og du kan efter endt kursus fungere som GDPR-koordinator med fokus på lovmæssig implementering og vedligeholdelse.

På kurset lærer du hvordan virksomheder implementerer og overholder de regler, som GDPR-lovgivningen dækker. Du får erfaring med, hvordan reglerne omsættes til praksis samt hvordan selve implementeringsprocessen ser ud og skal styres. Du får også erfaring med, hvilke værktøjer der anvendes til styring af processen og hvordan du etablerer og opdaterer datastrukturen mest effektivt.
Godkendt på positivlisten:
Kurset er godkendt på regional positivliste med listenr.

•Hovedstaden: nr. 15
•Sjælland: nr. 474


Dette betyder, at du kan søge kurset via dit jobcenter. Ring til os for nærmere vejledning – vi sidder klar til at hjælpe.

Kurset henvender sig til

Kurset GDPR-koordinator & persondataspecialist er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med GDPR, administration og kontor.

Forudsætninger

For at blive optaget på uddannelsen er det et kriterium, at du har minimum 2 års erhvervserfaring, samt ét af følgende kriterier: En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.

Kursusindhold

Persondataforordning og lovgivning

Du bliver undervist i loven, reglerne og intentionerne. Du lærer hvilke data som reglerne beskytter, hvordan udviklingen ser ud, samt hvilke krav virksomhederne, leverandørerne og IT-leverandørerne skal overholde. Dertil får du viden om Datatilsynet og sanktionerne.

Virksomheder og data

På kurset gennemgår vi de forskellige virksomhedstyper og undersøger forskellige former for data. Hvordan ser implementeringen af persondataforordningen ud i forhold til virksomhedstype og data.

Den praktiske implementering

Du opnår en grundlæggende viden om, hvilke oversigter og dokumenter, loven kræver udarbejdet. Herunder hvilke dokumenter, processer og tekniske foranstaltninger, som virksomheden skal have implementeret og opdateret, så virksomheden er klar til et kontrolbesøg af Datatilsynet.

Tekniske redskaber og optimering

Der er udviklet flere gode digitale redskaber, som hjælper virksomheden med at opretholde en opdateret GDPR-proces, der dokumenterer at virksomheden er compliant / ”i overensstemmelse” med loven. Her undersøger vi de digitale redskaber.

Koordinator af implementering

Her lærer du alt om den implementeringsopgave, som virksomheden står overfor og hvordan du bedst hjælper. Vi gennemgår de typiske udfordringer, de forskellige typer af virksomheder står overfor og hvordan de angribes og løses. Vi ser på hvem i virksomheden, der skal være involveret og engageret for at sikre en vellykket implementering.

Hvordan sætter du dig selv i spil? De 3 M'er...

Opfyldelsen af de 3 M’er afgørende for, at du lander dit næste job. Mindset, Momentum og Markedsføring/præsentation. Her gennemgår vi de teknikker, der giver dig dit ønskejob.


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 25.395,- (ekskl. moms)
Varighed:
30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Schrems II: Praktisk indføring i sagen og sikring af compliance
På dette kursus fører Schrems II-ekspert, advokat Martin Folke Vasehus, dig gennem en række praktiske forhold ved Schrems II – og klarlægger, hvordan du kan sikre, at dine data-overførsler ikke er ulovlige.
Læs mere og tilmeld dig her

IT Executive Masterclass - Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden

En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Mere om formler, funktioner, betinget format og datavalidering.
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414