Salgspsykologi & grundlæggende salg - 6 ugers erhvervsrettet kursus for ledige

Salg handler om kommunikation med andre mennesker, så de træffer en beslutning om at købe. Uanset om du skal sælge varer eller serviceydelser, om det sker personligt i detailhandlen eller i erhvervslivet – så er det vigtigt at du kan sælge dig selv.

Du får en forståelse for grundlæggende salgspsykologi samt kompetencer til at agere i forhold til kundeadfærd, tilpasse din egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper for derved at opnå bedre resultater.

Der er altså tale om et salgskursus, der kommer vidt omkring og giver dig de vigtigste kompetencer.

Kurset giver dig også en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse med planlægning, gennemførelse og opfølgning på personlige møder, salgsmøder og -præsentationer.

Ud over salgspsykologi-delen, giver kurset dig kompetencer i Microsoft Office-pakken med henblik på udarbejdelse af salgsbreve, -præsentationer, KPI mv. Derudover vil du få undervisning i online salg via søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskinemarkedsføring (SEM).

Kurset er særligt rettet mod dig, der ønsker at arbejde i detailhandlen eller servicefagene som sælger, kundeservicemedarbejder og lign.

Godkendt på positivlisten:
Kurset er godkendt på disse positivlister:
Hovedstaden: nr. 572 (+ nr. 547)
Sjælland: nr. 453
Fyn: side 5
Nordjylland: side 24
Østjylland: side 42
Vestjylland: 30
Sydjylland: side 5
Bornholm: nr. 327


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

  • Salgsstrategier
  • Kundeadfærd
  • De sociale og psykologiske processer, der er i spil, når du arbejder med kundeservice
  • En række af de IT-værktøjer, der er nødvendige for at lykkes med at sælge - blandt andet CRM.

 

Kurset henvender sig til

Kurset er særligt rettet mod dig, der ønsker at arbejde i detailhandlen eller servicefagene som sælger, kundeservicemedarbejder og lign.

Forudsætninger

Det anbefales, at du har erfaring i brug af pc og Windows, samt interesse i salg og kundeservice.

Kursusindhold

Salgspsykologi & grundlæggende salg

Du bliver undervist i værdibaseret salg, identifikation af kundemotiver og -mål samt emnegenerering og udarbejdelse af salgsbreve. Derudover lærer du om mødebooking, telefonsalg og præsentationsteknik.

Kundeservice

Du bliver introduceret til aktiv lytning og spørgeteknik, så du får kunderne til at føle sig hørt og godt behandlet. Du vil også blive undervist i indvendingsbehandling og after sales service, så du kan håndtere potentielle indvendinger og klager.

Kommunikation

Du lærer om verbal og nonverbal kommunikation med henblik på salg af virksomhedens varer og/eller serviceydelser. Derudover bliver du undervist i kommunikationsværktøjer og -modeller, så dit produkt og budskab bliver modtaget og forstået korrekt.

Personlig adfærd

Du opnår solid viden om personlig adfærd og personprofiler, herunder DISC-profilanalyse. Samtidig bliver du undervist i personlig planlægning og udvikling samt stresshåndtering.

SEO/SEM

Du bliver undervist i søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering (SEM), så du også kan sælge virksomhedens varer og/eller serviceydelser online.

Windows 10, Office 2019 & CRM

Du får kompetencer og praktisk erfaring i Microsoft Office-programmerne med fokus på salgsbrev, -præsentation, KPI, direct mail mv. Du bliver undervist i Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.m.

Praktiske informationer:

Der er undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger, erfarne undervisere med branchekendskab, samt tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk.


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 25.395,- (ekskl. moms)
Varighed:
dag

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Schrems II: Praktisk indføring i sagen og sikring af compliance.
På dette kursus fører Schrems II-ekspert, advokat Martin Folke Vasehus, dig gennem en række praktiske forhold ved Schrems II – og klarlægger, hvordan du kan sikre, at dine data-overførsler ikke er ulovlige.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Mere om formler, funktioner, betinget format og datavalidering.
Læs mere og tilmeld dig her

Makroer i Excel - online kursus

Lær at benytte makroer til at spare tid, undgå fejl og automatisere processer i Excel. Det er ikke et kursus i VBA, men et kursus i makroer.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414