Det moderne PC-kørekort - Work Smarter med IT & Office-pakken

6 ugers erhvervsrettet kursus for ledige

Som medarbejder i en lille eller mellemstore virksomhed er det afgørende, at man kan varetage flere forskellige arbejdsopgaver og koordinere opgaver/projekter på tværs af arbejdsområder. Netop dette lærer du på dette kursus.

Målgruppe:

Kurset kvalificerer til stillinger som administrativ medarbejder i små og mellemstore virksomheder.

Dette kursus udbydes følgende steder:

27-05-2024 - Online

27-05-2024 - København NV

12-08-2024 - Online

12-08-2024 - København NV

Forudsætninger:

  • Internetbruger og erfaring med pc
  • Selvlært med ønsker om at arbejde med Office-pakken
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusindhold:

Word
Du lærer at opbygge et dokument på en professionel måde lige fra opsætning af design, typografier, referencer, tabulering og tekstombrydning til integration af data, anvendelse af brevflet og skabelonopbygning. Vi arbejder også med deling og redigering af dokumenter i OneDrive, for at styrke kompetencer indenfor tværgående samarbejde. 

Præsentation - PowerPoint og Forms
I PowerPoint lærer du at udarbejde en professionel præsentation med relevante effekter og animationer mm. Du lærer præsentationsteknik, visualisering af projekter, temaer, slidemaster, lyd og video. Du lærer også at linke til hjemmesider og objekter samt at skabe redigerbare integrationer mellem Excel og PowerPoint.
I Forms lærer du at oprette undersøgelser, tests og afstemninger. Samtidig lærer du, hvordan du håndterer resultaterne og integrerer Forms med dine PowerPoint-præsentationer. 

Excel
Du bliver undervist i såvel grundlæggende som avancerede formler og funktioner. Disse er nødvendige for at opstille beregninger og tabeller ud fra data. Vi lægger også vægt på den databehandling og -sortering, som er altafgørende Excel. Ud over det allerede nævnte, lærer du om opstilling af pivottabeller, diagrammer og budget-, planlægnings- og projektoversigter samt integration af data mellem Office-pakkens programmer. 

Mail og noter - Outlook og OneNote
Du får kompetencer indenfor kalender-opbygning, -deling og -beskyttelse samt planlægning af møder. Derudover lærer du om generel mailhåndtering, kryptering af mails, begrænsninger og adgange, spam-håndtering, viderestilling af mails til kollegaer mm. I OneNote lærer du at bruge den digitale notesbog, så du smart og effektivt kan skrive, organisere og dele noter. Du vil i forlængelse af dette få vist, hvordan OneNote kan integreres med de andre Office-programmer. 

OneDrive
Du får erfaring med dette cloudbaserede fildelingsværktøj, som kan bruges til at gemme filer, dele mapper, understøtte samarbejde med deling af adgang til udvalgte filer og meget mere.
Du lærer hvordan du kan udarbejde et dokument sammen med andre brugere gennem OneDrive. 

Microsoft Teams
Du lærer at oprette, indkalde og afholde virtuelle møder. Derudover får du erfaring med projektstyring, fildeling og breakout-rooms. Du lærer forskellen mellem Teams og lignende værktøjer, samt fordele og ulemper ved de disse. 

Kursusform & hjemmearbejde:
Du skal beregne 2-3 timers hjemmearbejde om ugen.

Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:
Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner.
Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Kurset er på følgende positivlister:

  • Østjylland

Praktisk info

Pris:

kr. 27.240,- (ekskl. moms), kr. 34.050,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: