Identity Access Management (IAM)

Kursusmål


Du får desuden et overblik over deres individuelle betydning, samt hvad du kan gøre for planlægge, implementere og udvikle en tilstrækkelig, sammenhængende og velfungerende IAM-infrastruktur, der kan understøtte virksomhedens behov både på kort og lang sigt.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til IT-beslutningstagere og IT-praktikere, herunder CIO, CISO, COO, Information Security/Risk Managers, Projekt- og/eller Programledere der arbejder med, eller har ansvar for virksomhedens brugeradgangsstyring.

Kurset henvender sig også til andre aktører, der har et grundlæggende behov for at optimere virksomhedens brugeradgangsstyring og/eller informationssikkerhed.

Forudsætninger

Der er ingen krav om erfaring med IAM, selvom det kan være en fordel at have et grundlæggende kendskab til IT og brugeradgangsstyring og/eller informationssikkerhed og hvor/hvordan, det anvendes i virksomheden.

Kursusindhold


Underviserne:

Tommy Petersen bringer mere end 27 års erfaring med IAM (Identity and Access Management) løsninger til bordet; først fra at arbejde som Konsulent, Arkitekt og Chefkonsulent, senere som Product Lead og Principal hos førende IAM-leverandører, og senest som Advisor, Practice Lead og Partner at ICY Security. 

Per Samuelsen har mere end 15 års erfaring med Cyber Security Management og IAM (Identity and Access Management) rådgivning; først fra at arbejde som Sikkerhedskonsulent og Arkitekt, senere (2010) som Group CISO i forskellige store virksomheder, og senest som Partner og Practice Lead hos ICY Security. 

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 5.900,- (ekskl. moms)
Varighed: 1 dag
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 7. oktober i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 16. november i Kbh. (Herlev)

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1483 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.