Cybertruslen for ledere

Kursusmål

Kurset henvender sig til

Ledere der ønsker at blive klogere på cybertruslen, hvordan den reelt kan påvirke deres organisation, og hvad der konkret kan gøres for at stå stærkere i tilfælde at cyberangreb. Kurset henvender sig også til dig, der som tekniker, ønsker at styrke din kommunikation med ledelsen.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er således ingen forudsætning at du har kendskab til hverken cyber- eller informationssikkerhed. Fokus er på ledelse og governance frem for teknik.

Kursusindhold

 

Kursusform:
Du bliver introduceret for de helt grundlæggende elementer i ledelse og styring af cyber- og informationssikkerhed. Når der er etableret en solid grundforståelse for teorien, vil denne blive afprøvet med cases fra den virkelige verden tilpasses de enkelte kursisters organisationer og brancher. Derudover vil der løbende være quizzer for at styrke deltagerens paratviden. 

Underviser: Daniel Hartfield-Traun
Daniel er chefjurist i LegalTech Denmark, der udvikler software til strategisk ledelse af GDPR samt cyber- og informationssikkerhed. Desuden rådgiver han og agerer ekstern DPO i både store og små, offentlige og private organisationer om praktisk databeskyttelse. Daniel er også ekstern lektor på Syddansk Universitet, hvor han underviser i og er medforfatter til lærebøger om persondataret. Endelig har han arbejdet i Finansministeriets koncern, navnlig Digitaliseringsstyrelsen, med GDPR, cyber- og informationssikkerhed på tværs af stat, regioner og kommuner.

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.500,- (ekskl. moms)
Varighed: 1 dag
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 31. maj i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 29. juni i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 31. aug. i Kbh. (Herlev)

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1508 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.