Kursus for ledere med og uden personaleansvar, hvor du træner en styrkebaseret dialog

I rollen som leder med og uden personaleansvar er der mange krævende dialoger med kolleger, som skal lykkes, for opnå succes i jobbet.

Du indgår i mange relationer, hvor det er afgørende at de interpersonelle dialoger bliver taget på en måde, hvor der er noget på spil for den enkelte.

IDG udbyder et målrettet træningsforløb til ledere med og uden personaleansvar, som ønsker at blive kompetente i gennemførelsen af interpersonelle samtaler, hvor parterne i samtalen opnår succes.

Træningen er programsat som et intensivt 1-dagsforløb, som foregår i en vekselvirkning mellem faglige oplæg og træning i grupper. Dagen er sat sammen i en kombination af træning i en digital ledersimulator (Avatarbasert og gamification), et solidt teoretisk fundament og vores undervisers egne praktisk erfaringer fra deres ledelseskarrierer.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kurset henvender sig til

Ledere på alle niveauer og ledere uden personaleansvar (ledere af værdikæder, projekter, processer mm). Alle der har brug for at træne kompetencen i den værdiskabende samtale og deltage aktivt i lærende dialog de øvrige kursus deltagere.

Forudsætninger

    Du er, som menneske nysgerrig på at blive mere kompetent til at gennemføre styrkebaserede dialoger med de mennesker, som du indgår i relation med for at skabe værdi for kolleger, kunder og slutbrugere af din virksomheds produkter.

Kursusindhold

I løbet af dagen vil du blive introduceret til og arbejde med: 

  • Etablering af psykologisk sikkerhed i relationer
  • Etablering af indsigt gennem spørgeteknikker
  • Etablering af gensidighed for at skabe løsning
  • Etablering af commitment til at gennemføre ændring
  • Skabe læring gennem dialog om de gode valg af spørgsmål og disponering af samtalen
  • Gennemføre en lærende gruppesimulering om gennemførelse af en nødvendig samtale
  • Gennemføre en lærende gruppesimulering om gennemførelse af en udviklingssamtale

Træningen giver dig et fundament til at indgå i samtaler med en styrkebaseret tilgang. Herudover har du en solid måde at disponere samtalen og et billede af hvilke type af spørgsmål du skal bringe i anvendelse i de forskellige faser i dialogerne.
 

Underviser: Mogens Steffensen

Mogens er partner i Assessit Danmark som udvikler ledersimuleringssoftware baseret på en transformativ og styrkebaseret tilgang. Desuden rådgiver og gennemfører han forretningsudviklingsprocesser af digital transformativ karakter samt teamudviklingsprocesser. Erfaring fra stillinger som koncernpersonalechef i Nykredit, HR-direktør i JN Data, IT-direktør i Eniig og endelig som partner i konsulenthuset Assessit. Hans faglige baggrund kommer fra HD i regnskab, E*MBA i forandringsledelse, Topleder- og bestyrelsesuddannelse fra Insead mm.

 

 


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 6.500,- (ekskl. moms)
Varighed:
dag

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Klumme: Så langt er vi kommet med den digitale transformation
Data og ny teknologi er vigtige for virksomhedernes daglige arbejde, men hvordan står det til med den digitale transformation i virksomhederne?
Læs mere her

IT Executive Masterclass
En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeld dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

Netværksprotokoller og deres anvendelse
På dette kursus vil deltageren stifte bekendtskab med de mest brugte internetprotokoller, og få hands-on på nogle af de netværksapplikationer, som benyttes til at få mere information om netværket.
Læs mere og tilmeld dig her

Cybertruslen for ledere
På dette et-dags kursus bliver du klædt på til at tage cyber-drøftelserne med IT, så du med åbne øjne kan træffe velinformerede beslutninger på vegne af din organisation. Helt konkret får du indsigt i, hvilke alment kendte og
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414