GDPR – ISO 27001 inkl. Persondataforordningen - 6 ugers e-learningskursus for ledige

Virksomheder udfordres af den enorme mængde af data, der skal håndteres og de mange datasamarbejder, der skal indgås for at drive forretningen. Samtidig vokser truslen om hacker- og cyber angreb, hvorfor data-sikkerhed, korrekt håndtering af data og gode risikovurderinger bliver afgørende for driften af virksomheden.
At implementere, håndtere og opdatere de rigtige sikkerhedsforanstaltningerer en stor opgave. Derfor finder mange virksomheder hjælp i at anvende og implementere den internationale standard ISO 27001. ISO 27001 er et af de redskaber, der hjælper virksomheder med effektivt at navigere i opgaven: data og sikkerhed. Alle offentlige institutioner er i dag forpligtet til at følge principperne i ISO/IEC 27001

Kurset henvender sig til

Kurset er for dig, der ønsker:

at arbejde som GDPR-koordinator
at være medansvarlig for at implementere samt vedligeholde ISO-standadarder og persondataforordningen i en virksomhed

Forudsætninger

  • Erfaring i brugen af PC’er, internet og Office-pakken
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med data og GDPR
  • Positiv, motiveret og en teamplaye

Kursusindhold

Persondataforordning / Lovgivning

  • Gennemgang af loven, reglerne og intentionerne
  • Hvilke data er det, reglerne beskytter?
  • Hvordan ser udviklingen ud?
  • Hvilke krav skal virksomhederne, leverandørerne og
    IT-leverandørerne overholde? Hvad er sanktionerne?
  • Hvem er Datatilsynet?

 Den Praktiske Implementering

  • Lovkrav til udarbejdelse af oversigter og dokumenter
    – herunder hvilke dokumenter, processer og tekniske
    foranstaltninger, som virksomheden skal have styr på i
    tilfælde af kontrolbesøg fra Datatilsynet 


Projektansvarlig & koordinator af implementering

  • Den implementeringsopgave, som virksomheden står
    overfor – og hvordan du bedst hjælper
  • Typiske udfordringer forskellige virksomheder står
    overfor, og hvordan de angribes og løses
  • Hvordan sikres en vellykket implementering?
    – hvem i virksomheden skal være involveret /
    engageret

ISO / IEC 27001 - certificering

  • Formål, anvendelse og brug i praksis
  • Definitioner og nøgleord
  • Krav samt forståelse for brugen af årshjul
  • Målsætninger, etablering af rutiner og udformning af
    retningslinjer
  • Anvendelighed og anvendelsesområde
  • Etablering af kontrolmekanismer og styring af IS-risici

  Din personlige strategi - Hvordan sætter du dig selv i spil? (De 3 M'er)

  • De 3 M’er:
    Mindset, Momentum og Markedsføring (præsentation)
    – herunder teknikker til at få dit ønskejob

Kursusform

Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:
Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Kursusmateriale
Vi stiller kursusmaterialet til rådighed under forløbet og materialet kan være på både dansk og engelsk.

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 25.700,- (ekskl. moms)
Varighed:
30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Klumme: Så langt er vi kommet med den digitale transformation
Data og ny teknologi er vigtige for virksomhedernes daglige arbejde, men hvordan står det til med den digitale transformation i virksomhederne?
Læs mere her

IT Executive Masterclass
En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeld dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

GDPR - Grundkursus i håndtering af persondataforordningen
Med GDPR er der indført en række krav til de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som virksomheden skal anvende ved behandlingen af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder GDPR-kravene til behandlingssikkerheden.
Læs mere og tilmeld dig her

Cybertruslen for ledere
På dette et-dags kursus bliver du klædt på til at tage cyber-drøftelserne med IT, så du med åbne øjne kan træffe velinformerede beslutninger på vegne af din organisation. Helt konkret får du indsigt i, hvilke alment kendte og
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414