Netværksprotokoller og deres anvendelse

Kursusmål

Efter endt kursus har deltageren en forståelse for, hvordan netværkskommunikation foregår i de forskellige netværkslag (OSI-modellen) samt kendskab til protokollernes funktionalitet (TCP/IP protokoller). Deltageren vil også efter kursus kende til udvalgte netværksapplikationer, som med fordel kan anvendes i kursistens videre arbejde med netværksteknologi.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dem, der arbejder med eller ønsker at arbejde med netværksprotokoller såsom http, tcp, udp, wifi og lignende, men mangler det teoretiske aspekt koblet sammen med den praktiske anvendelse.

Forudsætninger

Der er ikke nogen specifikke forudsætninger for deltagelse i kurset. Dog vil praktisk erfaring med linux være en fordel, men ikke et krav. Undervisningen gennemføres på dansk. Undervisningsmaterialet er på engelsk.

Kursusindhold


Underviser

Dany Kallas er til daglig lektor ved Københavns Erhvervsakademi og underviser bl.a. i netværk og IT-sikkerhed. Han har arbejdet som software-ingeniør i industrien i mere end 15 år. Dany er bl.a. certificeret i Python programmering (GPYC).

Constantin Alexandru Gheorghiasa er til daglig lektor ved Københavns Erhvervsakademi og underviser bl.a. i programmering og IT-sikkerhed. Han har arbejdet som software-ingeniør i industrien i mere end 10 år. Alex er bl.a. certificeret i Python programmering (GPYC).

Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus.
Læs mere om virksomhedskurser her

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 8.995,- (ekskl. moms)
Varighed: dag
Afholdelsesdatoer:

Kontakt os for nærmere info angående datoer

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1534 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.