NIS2 - nye cyber- og informationssikkerhedskrav til samfundskritiske tjenester

Kursusmål

På kurset får du en forståelse for direktivets omfang og formål samtidig med, at du får kendskab til de krav, som direktivet pålægger de omfattede organisationer. Du vil endvidere få råd og vejledning til at skabe et overblik hos din organisation, så du kan afdække hvilke områder, der skal arbejdes med, når I skal efterleve direktivet.

Yderligere vil der være en gennemgang af samarbejdet med de relevante myndigheder, kendskab til rapportering, tilsyn og sanktioner, samt samspillet mellem NIS2 og CER (Critical Entities Resilience Act)

Kurset henvender sig til

Ledere i organisationer, som er omfattet af NIS2-direktivet, og derfor har et ønske eller et behov for at blive klogere på, hvad efterlevelse af NIS2-direktivet reelt vil betyde.

Du kan også arbejder med it-ret, GDPR eller cybersikkerhed som jurist. Det kan både være i det offentlige, i en privat virksomhed eller som advokat.

Forudsætninger

Kursets fokus er på compliance, risikostyring og beredskab.

Der er ingen krav til kompetencer for deltagelse i kurset. Det er således ingen forudsætning, at du har kendskab til hverken cyber- eller informationssikkerhed.

Kursusindhold

Forbered jer på de skærpede lovkrav til cyber- og informationssikkerhed med dette kursus.


NIS2


Kursusform:
Du bliver introduceret for formål, krav og omfang af direktivet samt de helt grundlæggende elementer i ledelse og styring af cyber- og informationssikkerhed. Ud fra denne grundforståelse vil der være forskellige cases og øvelser, som skal gøre det nemmere at bruge teorien i praksis og i et NIS2-perspektiv. 

Underviser: Morten Eeg Ejrnæs Nielsen
Morten arbejder som selvstændig sikkerhedsrådgiver med fokus på risikooverblik og samspillet mellem informationssikkerhed og compliance. Morten har arbejdet med databeskyttelse, informationssikkerhed og trusselsvurdering i en lang række offentlige og private organisationer.

 

 Du tilmelder dig ved at vælge din foretrukne dato, fra drop down menuen her nedenfor. 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.500,- (ekskl. moms)
Varighed: 1 dag
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 19. april i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 17. maj i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 21. juni i Kbh. (Herlev)

Bemærk:

Kurset afholdes hos IDG kurser, Herlev.

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/1538 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.