Benyt forandringskommunikation og høst flere gevinster i digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekter

Dette en-dags kursus er målrettet virksomheder og organisationer, der implementerer digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekter. Kurset giver, med udgangspunkt i konkrete cases og teori, værktøjer til at forankre projekter i organisationen ved hjælp af forandringskommunikation og dermed øge sandsynligheden for at projekter opnår den tiltænkte resultat.

Fysisk Herlev
Øvrige kategoribillede

Det får du ud af kurset

  • Forståelse for forandringskommunikationens rolle
  • Oplev sammenhængen mellem brugen af forandringskommunikation og succesfulde projekter
  • Digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekters karakteristika
  • Opnå indsigt i principperne bag forandringskommunikation

Pris ex. moms.

kr. 6.500,-

Tilmeld kursus

Det får du ud af kurset

  • Forståelse for forandringskommunikationens rolle
  • Oplev sammenhængen mellem brugen af forandringskommunikation og succesfulde projekter
  • Digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekters karakteristika
  • Opnå indsigt i principperne bag forandringskommunikation

Målgruppe

Projektledere i virksomheder og organisationer, der gennemfører digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekter, og som derfor har et ansvar for at projektet bliver forankret blandt relevante stakeholdere i organisationen. Kurset henvender sig både til projektledere i private og offentlige virksomheder, myndigheder og organisationer.
Vis mere

Forudsætninger

Der er ingen krav til kompetencer for at deltage i kurset, men det er en fordel hvis du allerede har kendskab til arbejdet med digitaliserings-, IT- eller sikkerhedsprojekter.
Vis mere

Kursusmål

7 ud af 10 forandringsprojekter slår fejl og giver dermed ikke den planlagte forretningsgevinst.

På dette kursus lærer du, hvordan forandringskommunikation kan øge sandsynligheden for succes i digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekter. Du får indblik i principper og teori om forandringskommunikation - med en stærk kobling til digitalisering og IT. Med udgangspunkt i principper, teori og værktøjer får du, i en praktisk øvelse, mulighed for selv at indtænke forandringskommunikation i et konkret projekt. Du får på den måde håndgribelig inspiration til at anvende forandringskommunikation i din virksomhed eller organisation. 

Vis mere

Kursusindhold

Du bliver introduceret for konkrete cases, som illustration på projekters karakteristika og de problemer, der opstår, når forandringskommunikation forsømmes. Ud fra eksemplerne får du indblik i principperne bag forandringskommunikation, hvilken rolle disciplinen spiller og hvordan den kan øge sandsynligheden for at dine digitaliserings-, IT- og sikkerhedsprojekter opnår det tiltænkte resultat.

Undervisningen består af cases, grundlæggende teori og værktøjer, som du får mulighed for at prøve af i en konkret øvelse. 

 

Vis mere

Om underviseren

Underviser

Philippe Jessen

Cyber- and Information Security, Energinet

Philippe er selvstændig rådgiver indenfor cyber- og informationssikkerhed og forandringskommunikation i digitaliserings-, IT og sikkerhedsprojekter. Han hjælper virksomheder med risikobaseret awareness, adfærd, compliance og kultur. Gennem de seneste seks år har Philippe rådgivet statsejede selskaber og C25 virksomheder inden for blandt andet transport, energi og produktion.
Fokus for hans opgaver er at skabe adfærdsforandringer, styrke virksomhedens sikkerhedskultur og understøtte implementeringen af tekniske sikkerhedstiltag. Således dykker Philippe i værktøjskassen efter redskaber inden for change management, organisationskommunikation, stakeholder management og adfærdsteori, når han engagerer sig i virksomhedernes projekter.

June

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på telefon 77 300 123, så hjælper vi dig gerne videre.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08-16.

Du er også velkommen til at kontakte os på kurser@cw.dk.

June Kontakt os

Kursusdatoer

Dato Tid Sted Status Pris
23-09-2024 09.00 - 16.00 Herlev Ledige pladser 6.500 kr.
28-10-2024 09.00 - 16.00 Herlev Ledige pladser 6.500 kr.