MSP® Foundation & Practitioner

Kravene til programledelse har aldrig været større. Og tager man den globale digitalisering, forandringer i høj hastighed og det øgede fokus på agilitet i betragtning, er det kun naturligt, at en best practice som Managing Succesful Programmes bliver opdateret. Med MSP er du rustet til at lede programmer i en moderne, omskiftelig verden.

Vi er blandt de første til at introducere den opdaterede MSP version 5 til det danske marked. Det betyder, at du nu får den nyeste version på vores intensive kursus, der giver dig grundlæggende viden om MSP, gør dig i stand til at bestå MSP Foundation eksamen, og ikke mindst udruster dig med værktøjerne til at implementere en velafprøvet og effektiv best practice i din egen organisation.

Fysisk København SV
Projektledelse kategoribillede

Det får du ud af kurset

  • Nyeste version og grundlæggende viden
  • Evne til implementere best practice i din organisation
  • Moderniseret programledelse med MSP v5

Pris ex. moms.

kr. 26.500,-

Tilmeld kursus

Det får du ud af kurset

  • Nyeste version og grundlæggende viden
  • Evne til implementere best practice i din organisation
  • Moderniseret programledelse med MSP v5

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker et indgående kendskab til MSP og enten som individ eller organisation, ønsker en kontrolleret tilgang til programledelse og programhåndtering. Du er involveret i programmer som f.eks. programleder, ansvarlig for hele eller dele af programmets styringsdiscipliner, programmedarbejder eller erfaren projektleder.
Vis mere

Forudsætninger

Kurset har fokus på forståelse for procesorienteret programledelse med rammeværket Managing Successul Programmes. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med praktisk arbejde indenfor program- eller projektledelse. Du skal være opmærksom på, at du skal have en bestået MSP Foundation version 5, inden du kan gennemføre Practitioner-kurset og eksamen.
Vis mere

Kursusmål

Når du deltager på MSP Foundation og Practitioner kurset, får du en detaljeret viden om MSP-rammeværktøjet som du kan bruge aktivt i dit arbejde som programleder eller programmedarbejder.
Du får også viden om principperne og flowet i et program samt mulighed for, med brug af øvelser at afprøve dine færdigheder. Ved beståelse af eksamen opnår du en MSP Foundation og Practitioner certificering.
Vis mere

Kursusindhold

  • Introduktion til MSP og definition af et program og de basale komponenter, der udgør et MSP-program
  • Overblik over de principper, der udgør fundamentet for MSP, samt hvordan de 7 principper bruges undervejs i programmets livscyklus
  • Overblik over de 7 ledelsestemaer i MSP samt, hvordan hvert tema understøtter programmer, risici og kvalitetssikring.
  • MSP-livscyklus: En gennemgang af de processer, der er i et program
  • MSP Foundation eksamensforberedelse, hvor vi gennemgår de typiske eksamensspørgsmål relateret til nøgleområder i MSP e-bogen
  • Giver dig en introduktion til effektiv udnyttelse af eksamenstiden
  • Gennemgår testeksamener og feedback på disse

Kursusforberedelse:
Ca. 3 uger inden kursusstart modtager du MSP e-bogen samt et forberedelseshæfte til hhv. Foundation og Practitioner. Hæftet består af opgaver, du skal lave inden kursusstart samt en oversigt over, hvilke sider, du skal læse i e-bogen. Vi anbefaler, at du inden kurset har læst e-bogen
og forberedelseshæftet, hvilket forventes at tage ca. 30 timer.

Undervisningsform:
Kurset afholdes som et 5-dages intensivt kursus uden overnatning. Som deltager forventes det, at du bidrager aktivt under kurset, hvor der veksles mellem øvelser og gennemgang af teori. Teorien gennemgås i relation til praktiske eksempler. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksaminer.

Eksamen:
Efter endt kursus, kan du booke din eksamen via din eksamensvoucher. Det er en forudsætning for deltagelse i eksamen, at du har gennemført kurset. Det er ikke muligt at tage eksamen i forlængelse af sidste kursusdag, da Peak Consulting Group ikke kan tilbyde at stille et eksamenslokale til rådighed.Foundation eksamen:
• Eksamen varer 60 minutter
• Den består af 60 multiple choice spørgsmål
• For at bestå skal du have 36 spørgsmål rigtigt besvaret
• Eksamen er online og uden hjælpemidler Practitioner eksamen:
• Eksamen varer 2½ time
• For at bestå skal du have 42 spørgsmål rigtig besvaret
• Den består af 70 spørgsmål
• Eksamen er online og med hjælpemidler tilladt

Undervisere og sprog:
Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt, program og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast. Undervisere og materiale er akkrediteret af eksamensinstituttet. Du kan orientere dig i undervisersprog og materialesprog på den enkelte afholdelse.

Vær opmærksom på, at denne certificering skal fornyes hvert 3. år.
Har du taget din MSP certificering før 30. juni 2020, så udløber certificeringen 30. juni 2023.
Har du taget din MSP certificering efter 30. juni 2020, så udløber certificeringen 3 år efter datoen på dit certifikat.

PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MSP®, ITIL®, M_o_R®, MoP® and P3O® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The courses on this page are offered by emagine (through Computerworld Kurser), ATO of AXELOS Limited. All rights reserved.
Vis mere
June

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på telefon 77 300 123, så hjælper vi dig gerne videre.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08-16.

Du er også velkommen til at kontakte os på kurser@cw.dk.

June Kontakt os

Kursusdatoer

Dato Tid Sted Status Pris
10-06-2024 +4 dage
11-06-2024
12-06-2024
13-06-2024
14-06-2024
09:00 - 16:00 København SV Ledige pladser 26.500 kr.
02-12-2024 +4 dage
03-12-2024
04-12-2024
05-12-2024
06-12-2024
09:00 - 16:00 København SV Ledige pladser 26.500 kr.