Certified Ethical Hacker version 9 - Lær at hacke din virksomhed etisk, før hackeren gør det

Hvis du vil forebygge, at din virksomhed udsættes for de værste, mest tidskrævende og dyreste hackerangreb, er dette Certified Ethical Hacker-kursus lige dig! Her lærer du at hacke din virksomhed etisk, før hackeren gør det.

Kursusmål

Formålet med Ethical Hacker kurset er, at give dig særlige og unikke metoder, værktøjer og kompetencer indenfor Ethical Hacking.

Certified Ethical Hacker kurset afholdes i version 9 og bemærk:

 • Kurset er ikke længere understøttet af dvd-værktøjer. Alle værktøjer er direkte tilgængelige fra ASPEN.
 • Kurset indeholder 18 moduler, 140 laboratorier, 270 angrebsteknikker, 1685 dias og mere end 2.200 værktøjer.
 • På dette Certified Ethical Hacker sikkerhedskursus gennemgåes mange typiske trusler og hackerangreb indenfor Cloud computing teknologien, og du lærer om effektive modforanstaltninger til bekæmpelse af disse Cloud computing angreb.
 • På denne version 9 af Certified Ethical Hacker er der fokus på mobile platforme og tablets. Der fokuseres på at udføre hacking herunder footprinting, enumeration, sniffing, DDoS-angreb med mere ved hjælp af mobil telefoner. I samtlige moduler dækker kursusmaterialet  de seneste nye mobile hacking værktøjer.
 • Fokus på New Attack Vector, Heartbleed, Shellshock, POODLE og andre.
 • ANSI Akkreditering, ANSI, ISO, IEC 17024. Certificeringen er multiple choice med 125 spørgsmål i fire timer.
 • Alt overholder National Initiative for Cybersecurity Education, NICE.
 • US DOD Directive 8570
 • Anerkendt af Recognition by National Security Agency (NSA) og The Committee on National Security Systems (CNSS).

Kurset henvender sig til

Certified Ethical Hacker kurset er målrettet de medarbejdere og ansvarlige ledere, der har med virksomhedens it-sikkerhed at gøre.

På Certified Ethical Hacker kurset lærer du at tænke som en hacker. Det bringer dig to skridt foran hackeren, og med en sådan kompetence, har du endnu bedre mulighed for at styrke sikkerheden i din virksomhed.

Forudsætninger

Certified Ethical Hacker er et it-sikkerhedskursus for teknisk orienterede medarbejdere, systemadministratorer og ansvarlige. Inden for denne kategori henvender kurset sig til alle, der har interesse for, og ansvar med, at forbedre virksomhedens sikkerhed og netværks infrastruktur.


Kursusindhold

En certificeret Ethical Hacker er at sammenligne med en Penetration Tester. Virksomheden kan have fuld tillid til Ethical Hackeren,, når han/hun forsøger at gennembryde sikkerhedssystemet, netværket eller it-systemer efter samme fremgangsmåde, som hackerne typisk anvender.

Gennem Ethical Hacker kurset kommer du langt ind i et hands-on-miljø, hvor du lærer, at hacke etisk
korrekt. På denne måde opnår du en helt unik kompetence og optimal Information Security Posture i din virksomhed, simpelthen ved at hacke den.

På kurset scanner, tester, hacker og sikrer du dine virksomheds systemer præventivt, ved at spore og opdage huller, som du ikke kendte til i forvejen. På denne måde ruster du i den grad virksomheden mod angreb.

BOOTCAMP
Forud for din certificering og eksamen får du på en tre timers bootcamp mulighed for at opdatere din it-sikkerheds viden. Der er lagt op til, at få svar på alle din spørgsmål, så du får 100 % styr på hele materialet. Efter afsluttet og bestået eksamen bærer du titlen af Certified Ethical Hacker.

Course objectives

 • Introduction to Ethical Hacking
 • Footprinting and Reconnaissance
 • Scanning Networks
 • Enumeration
 • System Hacking
 • Sniffing
 • Social Engineering
 • Denial of Service
 • Hacking Webservers
 • SQL Injections
 • Hacking Wireless Networks
 • Hacking Mobile Platforms

Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 25.000,- (ex. moms)
Varighed: 5 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414